Zou je HONOR telefoon kopen? Poll resultaten van Android Authority

HONOR maakte vorige week bekend nummer één te zijn in China voor Q1 2022, dit volgens de cijfers van Canalys 


Dit zorgde ervoor dat Android Authority’s en zijn lezers open zouden staan ​​​​voor het kopen van Honor-smartphones, en dit is wat ze zeiden. .

Zou jij een Honor-telefoon kopen?

Android-Authority-Poll-Zou-je-een-HONOR-telefoon kopen

 

Resultaten

Iets meer dan 1.000 stemmen werden uitgebracht in deze peiling en het blijkt dat 49,18% van de respondenten zegt dat ze daadwerkelijk een am Honor-smartphone zouden kopen. Sommige opmerkingen van lezers ter ondersteuning van dit standpunt wijzen op verleidelijke telefoons zoals de Honor Magic 4-serie en de opvouwbare Honor Magic V.

Ondertussen zegt 43,36% van de ondervraagde lezers dat ze geen Honor-smartphone zouden kopen. Er was geen duidelijke reden voor deze keuze op basis van opmerkingen van lezers, hoewel we aannemen dat concurrentie van andere grote merken, zorgen over after-sales service, Honor’s Magic UI – skin en beschikbaarheid allemaal een rol spelen.

Ten slotte zegt 7,47% van de respondenten dat het afhangt van de telefoon en de prijs. Immers, wie zou een vlaggenschiptelefoon met geweldige camera’s, een IP68-classificatie en draadloos opladen kunnen weerstaan ​​als het $ 600 zou kosten?

 

Bron : global community en android Authority

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: