Win een HONOR 70

De nieuwste HONOR telefoon, de HONOR 70 is al reeds te koop in Nederland en wel bij Belsimpel
Maar Belsimpel heeft een geweldige actie op gezet samen met androidplanet.nl

Winactie

Door het invullen van een simpel google formuliertje kan je kans maken om de nieuwste HONOR 70 te winnen.

Ik zou zeggen klik snel op de onderstaande link en doe mee!
Misschien win je wel de HONOR 70!

https://www.androidplanet.nl/deals/winactie-honor-70-belsimpel-adv/

 

kan je niet wachten om te winnen…
Je kan de HONOR 70 gewoon bestellen bij belsimpel, met of zonder abonnement:

Specificaties

We weten dat HONOR 70 een mid-to-high-end smartphone is die deel uitmaakt van de HONOR-numerieke serie en de blockbuster HONOR 50 vervangt die de terugkeer van HONOR op de wereldwijde markten markeerde.

Zoals altijd, uniek en karakteristiek design: Crystal Silver met briljante diamantstructuur, Midnight Black zeer glanzend zwart, Emerald Green satijngroen. Dubbele achterring voor de cameramodule met daarin de gloednieuwe 54MP Sony IMX 800-sensor voor ultrascherpe foto’s in alle lichtomstandigheden. Frontaal een klein gaatje voor de 32MP Ultra Clarity selfie cam.

Het HONOR 70-display van de smartphone is een dubbel gebogen 6,67-inch OLED met volledig zicht: een groot, helder en schitterend scherm, dat dankzij de dubbele kromming een uitstekende bediening mogelijk maakt.

Deze HONOR 70 is aanwezig in twee geheugenverlagingen: 8/128 en 8/256, maar met de HONOR Ram Turbo-technologie is er een toename van 2 GB RAM ten koste van het fysieke geheugen.

De motor van de HONOR 70 is de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G, slechts een kleine krachtsprong in vergelijking met de HONOR 50. Met de SD778G Plus 5G heb je topprestaties maar met een beperkt verbruik.

Aan de batterijzijde hebben we een 4800mAh LiPo en HONOR 70 ondersteunt de bekabelde 66W HONOR SuperCharge. Er is geen draadloos opladen, maar omgekeerd opladen is actief.

Unboxing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: