Wereldwijde HONOR kantoor geopend in Shenzhen

Honor heeft zojuist officieel aangekondigd dat het zijn wereldwijde hoofdkantoor in Shenzhen, China, heeft geopend.

Hoofdkantoor

HONOR deelde het nieuws eerder vandaag (30 augustus 2021) omdat ook verschillende centra voor R&D hun intrek nemen in de nieuwe locatie.

Alles op 1 locatie

HONOR maakte de aankondiging op zijn officiële Weibo- account bekend.

Daarbij verklaarde HONOR dat er op de nieuwe locatie hardware faciliteiten van hoge kwaliteit zal huisvesten, samen met geavanceerde laboratoriumapparatuur en een diverse kantooromgeving die het bedrijf en zijn team zouden helpen groeien.

Vanaf nu zijn ook de onderzoeks- en ontwikkelingscentra uit regio’s als Beijing, Xi’an, Nanjing en anderen naar de nieuwe locatie verhuisd.

HONOR voegde eraan toe dat de gloednieuwe sfeer HONOR ook in staat zal stellen om de ultieme product ervaring aan zijn klanten te bieden door middel van technologische innovatie.

Het kantoor

Voor degenen die het niet weten, het hoofdkantoor is gevestigd in het Futian District in Shenzhen en heeft een totale oppervlakte van 350.000 vierkante meter en een totale oppervlakte van 39.000 vierkante meter. Opvallend is dat het ook slechts 12 kilometer verwijderd is van het hoofdkantoor van Huawei , het voormalige moederbedrijf.

De opening van een nieuw wereldwijd hoofdkantoor een belangrijke stap in de richting van zijn inspanningen om verder te groeien in zijn thuisland en natuurlijk op de overzeese markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: