Weer meer bekend over de Magic 3 modellen

Het nieuwe vlaggenschip genaamd Honor Magic 3 is onderweg en zal op 12 augustus op de markt komen. Van de week heeft Honor opnieuw officieel een promovideo uitgebracht met de slogan: “When performance leaps next.”

Qualcomm 888 Plus

“Prestatiesprong” impliceert duidelijk dat de Honor Magic 3-serie de ultieme prestaties zal leveren. Dit is het tweede product van de samenwerking tussen Honor en Qualcomm. Bovendien komt de HONOR Magic 3 met de vlaggenschipprocessor Snapdragon 888 Plus. Tegelijkertijd wordt het verder geoptimaliseerd om een ​​betere gebruikerservaring te bieden.

De 888 plus chip is bijna de Snapdragon 888 SoC. Maar de kloksnelheid van de X1 supergrote kern is verhoogd van 2,84 GHz naar 3,0 GHz, de andere kernfrequenties blijven ongewijzigd. Zo hebben de 3x Performance Cores (Cortex-A78) een kloksnelheid van 2,42 en de 4x Efficiency CPU’s (Cortex-A55) tot 1,8 GHz.

Het zelfde werd gedaan met de Honor 50-serie. Honor optimaliseerde de onderste laag van het mobiele platform Snapdragon 778G en voerde een grondige afstemming uit. Dus de Honor 50 overtreft zijn concurrenten met dezelfde chip.

MAGIC 3 functies

In de promovideo zien we duidelijk een supergrote camera kunnen zien. Volgens rapporten ondersteunt de Honor Magic 3 Pro 100x zoom met de  hoofdcamera van 1/1,5-inch.

Er zijn in ieder geval twee modellen, de Honor Magic 3 Magic 3 Pro. Beide modellen zijn uitgerust met de nog te verschijnen Snapdragon 888 Plus-processor. Maar de Honor Magic 3 ondersteunt een 66 W bekabeld snel opladen, terwijl de Pro-versie wordt geüpgraded naar een 100 W bekabeld snel opladen + 50 W draadloos snel opladen.

Qua uiterlijk zal de Honor Magic 3 een watervalschermoplossing met twee gaten gebruiken. Maar de Pro-variant zal een camera- oplossing onder het scherm gebruiken. Beide modellen zullen een 6,76-inch AMOLED-display van BOE hebben. Het scherm heeft een resolutie van 2772×1344 pixels, een verversingssnelheid van 120Hz en ondersteuning voor HDR10+.

Prijs

Er zijn al prijzen voorbij gekomen, hoeveel de toestellen zullen kosten. We dat de prijs kan variëren van 4000 yuan (€524) tot 5000 yuan (€655). Als dat zo is, wordt het een zware concurrentie voor veel vlaggenschiptelefoons van andere merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: