Wat zegt de media over de HONOR earbuds 2 lite

De HONOR Earbuds 2 Lite is ongeveer een maand geleden op de wereldmarkt gekomen.

Recenties

We hebben ook een reeks recensies ontvangen van enkele technische media. Laten we nu eens kijken wat ze zeiden over de nieuwe HONOR-oordopjes .

Om de volledige recensie te lezen, klik op het plaatje of op de titel.

Technisch adviseur: meest concurrerende ANC-oortelefoons

De HONOR Earbuds 2 Lite zijn een solide keuze voor echte draadloze oordopjes als je niet het geld voor ANC wilt verspillen. De geluidsniveaus zijn goed, ze zijn comfortabel om te dragen en vooral de levensduur van de batterij is moordend – langer dan veel vlaggenschipopties.

Gadgets en wearables: neem je muziek mee voor onderweg

Veel waar voor je geld

Indrukwekkende batterijduur

Blokkeer externe ruis goed

Comfortabel genoeg om de hele dag te dragen

Goed bas & treble geluid

SOUNDGUYS: Kunnen deze oordopjes AirPods Pro vervangen voor minder dan $ 100?

Als je van de AirPods Pro-esthetiek houdt, maar je wilt wat betere Android-functionaliteit, dan zijn deze oordopjes misschien iets voor jou. De tikbedieningen zijn een beetje kieskeurig en app-ondersteuning is alleen voor Android. Maar als je in een regio woont waar de Earbuds 2 Lite beschikbaar is, is de prijs misschien genoeg om je te verleiden.

Techradar: een solide paar oordopjes voor de prijs

De HONOR Earbuds 2 Lite zijn misschien niet de meest veelzijdige oordopjes die je kunt kopen, maar ze zijn zeker een goede keuze voor deze relatief lage prijs. Met uitstekende actieve ruisonderdrukking en een helder, rijk geluid zijn dit oordopjes die geschikt zijn voor elk muziekgenre in elke omgeving.

GSMArena: HONOR Earbuds 2 Lite review

We waren al onder de indruk van de Huawei Freebuds 4i en de HONOR Earbuds 2 Lite heeft ons oordeel zojuist bevestigd. Deze oortelefoons zijn geweldig omdat ze een fatsoenlijk geluid bieden, een van de beste ANC’s in deze prijscategorie, en de levensduur van de batterij, samen met de oplaadmogelijkheden, zijn van topklasse.

AndroidHeadlines: geweldige batterijduur en ANC voor een klein budget

De HONOR Earbuds 2 Lite-oortelefoons zijn geen slechte keuze voor het gegeven prijskaartje, helemaal niet. Dit is weer een solide aanbod van HONOR. Ze bieden niet de zeer premium functies, noch geluid, maar ze zijn behoorlijk solide op beide fronten … nogmaals, rekening houdend met het prijskaartje. Dit is echter iets dat we van HONOR gewend zijn als het gaat om echt draadloze oortelefoons, wat een goede zaak is. Als je een beperkt budget hebt, maar deze binnen handbereik zijn, kunnen we overwegen ze te bekijken. Ze zijn nu beschikbaar via AliExpress, maar zullen binnenkort beschikbaar zijn via lokale kanalen in het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Finland. De prijs begint vanaf € 69,9, maar kan per markt verschillen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: