Updates van HONOR toestellen voor april 2021

Het volgende gevonden over de updates van oude HONOR telefoons. Dit komt van een Finse website.  https://suomimobiili.fi/

Hoe zit het nu met de updates

Velen hebben zich echter afgevraagd wat er zal gebeuren met de oude Honor-telefoons die in de loop der jaren onder Huawei zijn uitgebracht. Voor de duidelijkheid vroeg men Honor naar het lot van oude telefoons en toestellen, waarop Honor (Finland) een heel duidelijk antwoord gaf.

Volgens het bedrijf vond de exit van Huawei plaats rond de wisseling van maart en april, volgens welke een duidelijke verdeling van apparatuurondersteuning, upgrades en levenscyclus zal gaan. Huawei zal verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en upgrades van alle Honor-telefoons die een levenscyclus hebben onder Huawei, dat wil zeggen vóór 1 april 2021. Honor zal verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en upgrades voor alle apparaten die na 1 april op de markt zijn gebracht en op de markt zijn gebracht. 2021.

Honor heeft echter beloofd om gebruikers van zijn oudere telefoons in de toekomst zoveel mogelijk te helpen voordat ze worden doorverwezen naar de klantenservice van Huawei.

“Als een consument contact met ons heeft, helpen we hem altijd zo ver als we kunnen voordat we hem doorverwijzen naar de Huawei-klantenservice. We blijven helpen met zaken die te maken hebben met het gebruik van smartphones – we krijgen veel van dit soort vragen bijvoorbeeld op sociale media. Het is de bedoeling om zowel oude als nieuwe HONOR-consumenten zo goed mogelijk te bedienen”, zegt Suvi Surenkin , Honor’s Marketing Director voor Finland en de Baltische staten .

Voor 1 april 2021

Huawei zei dat het Honor-telefoons die vóór 1 april 2021 zijn uitgebracht, op dezelfde manier zal blijven ondersteunen als Huawei-telefoons op de markt. Huawei heeft ook gezegd dat het geavanceerde Honor-telefoons maandelijks zal blijven updaten, maar veel meer betaalbare telefoons zullen elk kwartaal updates ontvangen.

“We willen al onze klanten zo goed mogelijk bedienen gedurende de hele productlevenscyclus. Eigenaren van Honor-apparaten die vóór 1 april 2021 zijn uitgebracht, krijgen daarom volledige productondersteuning via Huawei. Honor-telefoons die tijdens Huawei’s eigendom zijn uitgebracht, zullen ook standaard software- en beveiligingsupdates ontvangen, vergelijkbaar met vergelijkbare Huawei-modellen”, zegt Joonas Nurmela , Chief Public Relations and Communications Manager van Huawei .

De Honor-telefoons die nog aan updates onderhevig zijn, staan ​​hieronder vermeld.

  • Maandelijkse beveiligingsupdates : HONOR 20, HONOR 20 Pro, HONOR View 20
  • Driemaandelijkse beveiligingsupdates : HONOR 30, HONOR 30 Pro+, HONOR 30i, HONOR 30S, HONOR View 30 Pro, HONOR 20e, HONOR 20i, HONOR 20S, HONOR 20 lite, HONOR 10i, HONOR 9A, HONOR 9C, HONOR 9S, HONOR 9S , HONOR 9S, HONOR 9S 10X, HONOR 9X lite, HONOR 10X lite, HONOR 9X Pro, HONOR 8A, HONOR 8S, HONOR 8A Pro

Bron: https://suomimobiili.fi/omistatko-vanhemman-honor-puhelimen-huawei-vastaa-siita-jatkossa/

HONOR Nederland heeft bevestigd dat dit ook voor ons het geval is. Dus krijg je updates voor je oude HONOR telefoon dan krijg je die van Huawei. En krijg je ze niet… Don’t blame HONOR Maar Huawei 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: