Magic UI 4 en EMUI 11 wordt uitgerold

We krijgen bericht vanuit China dat het testen van de nieuwe schil van HONOR klaar is.
En dat de stabiele versie van Magic UI 4 en EMUI 11 nu wordt uitgerold.

Welke Honor telefoons

De  nieuwe schil wordt beschikbaar gesteld op de volgende telefoons van HONOR:

De OTA update zal ongeveer  1.84GB zijn, dus downloaden en instaleren via Wifi is wel aan te raden.

MAGIC UI 4 CHANGELOG:

Deze update introduceert Magic UI 4 / EMUI 11 en biedt u een breed scala aan mogelijkheden om in alle scenario’s verbonden te blijven. Deze nieuwe systeemversie zet Huawei’s All SCenario-ontwerpconcept voort en biedt een rijkere en meer geïntegreerde cross-device-ervaring.

Magic UI 4 / EMUI 11 is gebaseerd op het idee van “Technologie voor mensen” en biedt een artistieker interface-ontwerp, vriendelijkere interacties en een meer innovatieve en handige verbindingservaring tussen apparaten, zodat mensen beter kunnen presteren op het werk en in het leven.

 • Artistiek thema : voegt het thema Sterrennacht toe, met levendige kleuren. (U kunt dit thema toepassen in de Thema’s-app.)
 • Multiwindow-modus: met  Multi-Window kunt u apps openen in een zwevend venster voor multitasking. U kunt het zwevende venster verplaatsen naar de gewenste locatie of het verkleinen tot een zwevende luchtbel, zodat u het later gemakkelijker kunt openen.
 • Vloeiendere animatie:  de gloednieuwe, intuïtieve animaties in EMUI 11 zorgen voor een vloeiendere, meer uniforme en visueel aantrekkelijke gebruikerservaring bij het aanraken van items of het schuiven over het scherm. Animaties voor lange opnamen worden weergegeven wanneer u schakelt tussen albums in Galerij of tussen jaar- en maandweergave in Agenda, voor vloeiendere visuele effecten.
 • Subtiel effect:  of u nu schakelaars in- of uitschakelt, subtiele effecten zijn overal in het besturingssysteem verbeterd voor meer visuele tevredenheid.
 • Super Notepad:  Notepad ondersteunt nu het gelijktijdig bewerken van notities vanaf meerdere Huawei-apparaten. U kunt bijvoorbeeld een foto van uw telefoon invoegen in de notitie die op uw tablet wordt bewerkt.
 • Blijvende soepelheid: er is een nieuwe standaard voor systeemanimaties geïntroduceerd, waardoor de startsnelheid van apps en de soepele algemene bewerkingen worden verbeterd.
 • Ritmische beltonen: de systeemtrilling is geüpgraded en inkomende oproepen en alarmen hebben nu hun eigen aangepaste trillingspatronen. De combinatie van stereogeluid en gecoördineerde trillingen zorgt voor een meeslepende ervaring.
 • Samenwerking op meerdere schermen:  dit is een speciale functie waarmee uw apparaten kunnen samenwerken om hun volledige potentieel te bereiken. U kunt uw telefoon spiegelen op het scherm van uw laptop om uw productiviteit te verbeteren met maximaal drie direct beschikbare vensters. (Voor deze functie is een Huawei-laptop vereist waarop versie 11.0 of hoger van PC Manager is geïnstalleerd.)
 • Galerij:  op het tabblad Ontdekken in Galerij kunt u videoverhalen maken door vooraf ingestelde sjablonen met speciale effecten en achtergrondmuziek toe te passen. De videobewerkingsfuncties zijn geoptimaliseerd en geven u meer instructies over het gebruik van de tijdlijn en bewerkingsopties.
 • Ongestoorde schermbescherming:  wanneer u uw telefoon in de modus Niet storen projecteert op uw Huawei-laptop, worden berichten en inkomende oproepen alleen op uw telefoonscherm weergegeven, waardoor zowel uw privacy wordt beschermd als de continuïteit van de schermprojectie wordt gegarandeerd.
 • NotePad Privacy : hiermee kunt u notities in NotePad vergrendelen.
 • Privacy voor het delen van foto’s: hiermee kunt u de opnamelocatie, tijd en apparaatinformatie van foto’s verwijderen voordat u ze deelt.

Meer over EMUI 11 kan je vinden op de Huawei website

We zijn benieuwd wanneer Nederland aan de beurt is om de update te krijgen.
Meld je het even via mail info@honorfan.nl graag met screenshots

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: