Lancering Honor Magic 2

Zoals we al eerder aangaven in dit bericht, zal binnenkort de Honor Magic 2 gelanceerd worden. Tijdens de IFA 2018 werd er tijdens het Honor event al gesproken over de opvolger van de in 2016 uitgekomen Honor Magic. En omdat het toestel tijdens het Honor event in Berlijn werd aangekondigd, zijn we er ook vanuit gegaan dat de Honor Magic 2 ook zal uitkomen in west Europa.

Honor Event Berlin

Nu is er een teaser opgedoken dat de Honor Magic 2 op 31 oktober gelanceerd zal worden. Het is een vooruitstrevend toestel met een randloos scherm. Het zal een uitschuifbare camera hebben, zoals we ook hebben gezien bij Oppo. En het zal een in-screen fingerprint hebben, zoals de OnePlus 6T die op 30 oktober gepresenteerd zal worden. En de eigen Huawei Kirin 980 chipset.

Kirin 980

Zoals we gewend zijn van Huawei en Honor gaan ze goed mee met de ontwikkelingen op smartphone gebied. En zal ook dit toestel weer de moeite waard zijn om naar uit te kijken. Hopelijk is dit toestel snel verkrijgbaar in Nederland, na de lancering op 31 oktober 2018.

Honor Magic 2 teaser

Als wij meer informatie hebben, dan zullen we dat delen met jullie.

#HonorFanNL #ForTheHonorFan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: