Keynote van George Zhao

Keynote toespraak

26 juli had George Zhao een toespraak gehouden op GMIC (Global Mobile Internet Conference) in Guangzhou. Met als titel:

Only the toughest stands in the strongest storm”.

Hier enkele hoogte punten van deze toespraak.

“Honghu 818” Intelligente chipset

Tijdens GMIC onthulde HONOR de intelligente display-chipset, “Honghu 818”, de nieuwste “Sharp Tech” -innovatie van HONOR en de meest recente toevoeging aan de Hisilicon-chipsetfamilie. HONOR’s “Honghu 818” smartscherm werd in augustus gelanceerd en levert uitstekende prestaties en superieure beeld- en geluidskwaliteit. Het geavanceerde scherm zal ook openlijk worden aangeboden aan fabrikanten, wat de ontwikkeling van de sector van de grote schermen zal stimuleren.

  1. De “Honghu 818” is de eerste intelligente display SoC die wereldwijd beschikbaar is, voortbouwend op de 5-jarige doorontwikkelen van het bedrijf in onderzoek en ontwikkeling van Hisilicon-chipset.
  2. Met zijn krachtige weergave technologie en verwerkingscapaciteit beschikt “Honghu 818” over een magische beeldverwerkingsprocessor. Uitgerust met zeven geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën, waaronder Motion Estimate en Motion Compensation (MEMC), High Dynamic Range Imaging (HDR), Super-Resolution (SR), Noise Reduction (NR), Dynamic Contrast Improvement (DCI), Auto Color Management (ACM) en Local Dimming (LD), de chipset “Honghu 818” verbetert en optimaliseert de beeldresolutie, het contrast en de kleurprestaties van het display via meerdere algoritmen.
  3. Histen-audiotechnologie optimaliseert de geluidskwaliteit in gebieden met het ultrabrede geluidsveld, geluidsvereffening en intelligente bas. Met zijn toonaangevende hardware blijft het product een ongeëvenaarde audio-ervaring bieden.
  4. Behuizing met een krachtige multimedia-decoder, ondersteunt de chipset videodecodering van 8K30-frames tot 4K120-frames, met de mogelijkheid om 64-megapixel-afbeeldingen te decoderen, wat groter is dan de hoogste pixel van smartphone foto’s op de markt. In vergelijking met de concurrenten geeft dit apparaten een snellere laadtijd voor video’s en foto’s.
  5. De octa-core processor kan zware beeldverwerking op grote schermen en meerdere taken tegelijkertijd aan. Motion Estimate en Motion Compensation (MEMC) kunnen ook beelden met een hoge resolutie, de beste geluidskwaliteit leveren en tegelijkertijd spraakinteractie op verre velden uitvoeren. De bandbreedtegebruik van de processor leidt de industrie gemiddeld met meer dan 50%.

Nieuwe concept in technologie-innovatie “Sharp Tech”

HONOR streeft ernaar een technologiemerk te worden dat geliefd is bij jongeren wereldwijd. “Sharp” vertegenwoordigt de geest van exploratie bij jonge mensen, terwijl het concept van “Sharp Tech” de wens van HONOR benadrukt om de vreugde van technologische innovatie te verkennen.

Tijdens de keynote definieerde de heer Zhao de elementen van “Sharp Tech” als:

  • Vooraan lopen bij de ontwikkeling van de industrie met de onafhankelijke innovatie van kern technologie.
  • Voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van jonge consumenten wereldwijd.
  • Weerspiegeling van de dappere houding van jongeren door voortdurend uit te dagen en te verkennen.

Smart Pop-up Camera – Een nieuwe ervaring voor HONOR Vision

HONOR speelt een voortrekkersrol in het kader van de dual-brand-strategie in de onderneming van Huawei. Na het succes van zijn bionische parallelle camera met twee lenzen, GPU Turbo en A.I. technologie breidt HONOR zich uit naar nieuwe industrieën en verleent zijn ervaring aan de televisiesector.

Hij kondigt ‘s werelds eerste slimme scherm aan, “Honghu 818” ingeschakeld. HONOR kiest voor een innovatieve benadering van de ontwikkeling en heeft het nieuwste HONOR Vision-productaanbod uitgerust met een slimme pop-upcamera, die NPU-mogelijkheden voor gezichtsherkenning mogelijk maakt, met krachtige functies en een superieure ervaring voor gebruikers.

De HONOR Vision wordt half augustus 2019 officieel uitgebracht. (alleen niet in Nederland)

Mr. George Zhao delivering a keynote speech at GMIC 2019

Mr. George Zhao, President of HONOR zei tijdens GMIC 2019:

5G commercialization in China began in 2019, which is also a turning point for the smart device industry. We believe 5G is key to this new era of digitalization, enabling a world where the Internet of Things is made possible. In line with our mission of creating an intelligent new world that belongs to young people, HONOR unveils the concept of ‘Sharp Tech’ to encourage and enable technology innovation,”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: