Is dit de nieuwe HONOR magic V?

Vandaag heeft HONOR officieel zijn aankomende apparaat geteased.

De Honor Magic V, dat binnenkort zal worden gelanceerd als de eerste opvouwbare smartphone van HONOR . De teaser die door het merk wordt gedeeld, onthult niet veel over de telefoons, maar toont twee panelen die zijn verbonden door een scharnier.

HONOR heeft nog niets bekendgemaakt over deze aankomende smartphone. Het is niet bekend of de telefoon een boekachtige vouw of een clamshell-vouwontwerp heeft .

Honor zal naar verwachting twee opvouwbare smartphones lanceren en deze Magic V zou er een van kunnen zijn.

Hoewel Honor dit niet heeft bevestigd, wordt het apparaat waarschijnlijk in januari officieel.

Een recent lek had gesuggereerd over een 8-inch binnendisplay en een 6,5-inch coverscherm voor de aankomende opvouwbare Honor-smartphone, maar het valt nog te bezien of de Magic V dit apparaat is. Er wordt ook gezegd dat het displaypanelen gebruikt die worden geleverd door BOE en Visionox

De smartphone zal waarschijnlijk worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chipset die eerder deze maand werd gelanceerd. Honor stond op een lijst met fabrikanten die als een van de eersten een smartphone uitbrachten die werd aangedreven door de nieuwe SoC en dit zou het kunnen zijn.

We verwachten dat HONOR de komende dagen meer details zal delen over deze aankomende opvouwbare smartphone, inclusief de belangrijkste specificaties en functies via teasers.

We houden jullie op de hoogte!

Bron: chizmochina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: