Traffic Bot

HONOR X20 max en GS 3 watch komen 11 november

Eerder berichten we al over de HONOR X20. Maar we hoorden dat er ook een Max versie kont

HONOR X20 max

Nu krijgen we te horen dat er ook een HONOR X20 max aan zit te komen. We hebben nog niet veel gehoord over Honor’s aankomende X20 Max-smartphone, behalve dat deze Mediatek’s Dimensity 1100 SoC, een batterij van 6.000 mAh en een enorm 7,2-inch scherm zal hebben.

Spec’s zover nu bekend:

Het toestel zal dus draaien op een MediaTek Dimensity 1100 SoC, waardoor het uitstekende prestaties levert. Deze chipset heeft vier ARM Cortex-A78-kernen met een kloksnelheid tot 2,6 GHz en vier ARM Cortex-A55-kernen met een kloksnelheid van 2,2 GHz. Het apparaat wordt geleverd met een gigantische 6000 mAh-batterij en heeft een enorm 7,2-inch scherm. Helaas zijn andere details als ontwerpaspecten, cameraspecificaties nog steeds een mysterie.

 

We verwachten dat het toestel een Full HD+ scherm zal hebben met een verversingssnelheid tot 120 Hz. Met de Honor X20 als inspiratiebron, kan de grotere handset de camera-instelling behouden met een 64 MP-hoofdcamera en twee 2 MP-modules voor diepte- en macrofotografie. De grote phablet kan worden geleverd met configuraties van 6 GB / 128 GB en 8 GB / 256 GB.

HONOR X20

We hoeven echter niet lang meer te wachten op de volledige onthulling, aangezien we nu horen dat de telefoon later deze maand officieel wordt.

11 november

Een rapport op Weibo suggereert dat de X20 Max zal worden vergezeld door Honor’s geruchten van de Watch GS3 smartwatch . Het lijkt er allemaal op dat Honor zich opmaakt voor de Chinese Singles’ Day-uitverkoop (ook wel Double 11 genoemd), die plaatsvindt op 11 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: