Traffic Bot

Honor View 20 (deel 2) review Camera

De Honor View 20 heb ik nu bijna 2 weken in mijn bezit en kan niet anders concluderen dat dit een heel leuk toestel is met vele mogelijkheden. Zeker op het gebied van de camera zijn er talloze mogelijkheden en meer 😉

In deel 1 van mijn ervaring met de Honor View 20 had ik al aangegeven wat dieper op de camera en het foto’s maken in te gaan. Nu is dat gedeeltelijk gelukt. Ik had meer plannen met dit toestel, maar helaas heb ik daar te weinig tijd voor gehad, doordat ik het te druk had met andere dingen (werken) en met ziek zijn (griep).
View20 back3 View20-1

Ondanks de tijd, heb ik me zeer zeker kunnen vermaken met dit nieuwste vlaggenschip van Honor. Een pareltje qua design. Wat een mooi toestel om te zien. Maar ook qua gebruik is het een erg fijn toestel. De apps starten snel op en ik merkte geen vertragingen. De Apps reageerde vlot op met wat ik wilde.

View20 back1

View20 Back 2

Als je gaat kijken naar de camera app dan zijn er veel mogelijkheden om in te stellen. Zo heb je de gewone standaard camera functie, waarbij alles automatisch gaat. Dit is voor de meeste mensen voldoende om mooie foto’s mee te maken.

View20 app camera

Camera app View20

Degene die nog meer eisen stelt aan de camera, die kan foto’s maken met de Pro functie. Hierbij kan jezelf allerlei instellingen aanpassen, zoals de iso etc.

Pro view20

Ook zijn er verschillende mogelijkheden qua fotoresolutie. Indien je gebruik wilt maken van de zoomfunctie, dan mag de resolutie niet hoger staan dan 12MP. De volgende mogelijkheden zijn er: 48MP AI Ultra Clarity (4:3), 48MP (4:3), 12MP (4:3), 9MP (1:1), 7MP (19,2:9)

resolutie view20

Ik vond dat de camera erg heldere foto’s maakte. Soms worden de foto’s met de AI, die je apart kan inschakelen, qua kleuren iets te afwijkend. In sommige gevallen geeft dit wel een mooi effect, maar niet altijd even natuurgetrouw. Binnen maakte de Honor View 20 ook mooie foto’s, waarbij sommige details erg goed zichtbaar werden tijdens het inzoomen. Daarbij moet ik ook zeggen dat het scherm van de Honor View 20 erg scherp is, waardoor de foto’s die je maakt er al snel erg mooi uit zien.

Kleuren komen zeker tot zijn recht met dit toestel en deze camera.

Nacht stand

Persoonlijk vind ik het altijd lastig om in het donker te fotograferen met een telefoon. Ook bij de Honor View 20 blijft dit voor mij lastig. In het donker moet je namelijk je toestel zo stil houden, aangezien het toestel dan meerdere foto’s maakt en hier een geheel van maakt om het object zo helder mogelijk in beeld te krijgen.

Afgelopen week hadden we een supermaan en dit was natuurlijk het moment om uit te proberen met de Honor View 20 en de nacht stand. Helaas was ik net op een plaats waar er lichte bewolking voor de maan zat. Hierdoor was er een extra handicap om de maan zo mooi mogelijk met een telefoon op de foto te krijgen. Hierbij heb ik het toestel op de nacht stand gezet en een beetje ingezoomd. Het inzoomen maakt het nog lastiger qua trillingen. Helaas is dit ook te zien op de foto. Maar ik wil jullie deze foto niet onthouden.

Supermoon View20

In het donker maakt het inzoomen het net wat lastiger qua fotograferen. Maar het gewoon inzoomen op allerdaagse dingen geeft altijd een leuk effect. Zo heb ik ook ingezoomd op een kopje “senseo” koffie.

AR-Lens

Ook zitten er schoonheidsfilters in de app. Die zorgen ervoor dat je gezicht eruit ziet alsof er geen rimpels bestaan. Persoonlijk vind ik deze filters een beetje te, maar in China is hier blijkbaar vraag naar. Ook zit er een AR-lens in verwerkt, met allerlei figuren die volgen wat je doet. Geinig om even mee te spelen, maar meer dan dat ook niet. Hiermee heb je ook de mogelijkheid om je eigen GIF te creëren.

AR gif view20

ARgifview20-1

Fortnite

Buiten het feit dat ik vooral bezig geweest ben met de camera functie van dit mooie Honor toestel, heb ik ook Fortnite gedownload. Het downloaden verliep probleemloos. Het bestand als app is 3,74 GB groot, maar dit moet geen probleem zijn op de Honor View 20, aangezien er minimaal 128GB intern geheugen aanwezig is. Ook moet dit spel goed te spelen zijn met 6 GB RAM geheugen. Het toestel wat ik gebruikte had een intern geheugen van 256 GB en 8 GB RAM.

FortniteView20

Er is veel te doen over Fortnite en de Honor View 20. Hier hebben we al geschreven over Honor en Fortnite bij MWC. En hier hebben we al geschreven over de Honor Guard Outfit special voor de Honor View 20. Voor mij was dit de eerste keer dat ik Fortnite speelde. En ik moet toegeven dat ik best begrijp dat dit spel zoveel spelers wereldwijd heeft. Op de Honor View 20 was dit spel goed te spelen. De effecten waren goed zichtbaar op het toestel. Het spel liep zonder haperingen en was goed te spelen op de Honor View 20.

Persoonlijk vind ik de Honor View 20 zeker een vlaggenschip. Dit toestel is te koop voor ongeveer 549 euro. Je hebt dan de versie met 128 GB intern geheugen en 6 GB RAM.

NU kan ik de specificaties van dit toestel uit gaan typen voor jullie, maar ik kan net zo goed de Spec sheed erbij pakken, die we vanuit Honor hebben toegestuurd gekregen. Hierbij dus 😉

 

Specs View 20-2

Specs View 20-2

Specs View 20-3

 

 

De Honor View 20 is onder andere te koop bij:

RUGZ

CoolBlue en Bol.com

#SeeTheUnseen #HonorMyWorld #ForTheHonorFan #HonorFanNL

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: