HONOR V30 komt 26 November, in China.

Op de live stream show van Honor op 11/11 heeft Honor’s CEO, George Zhao, verklapt dat de aankomende high end telefoon, de Honor V30, zal gelanceerd worden op 26 November (in China dan)

George Zhao heeft ook bevestigd dat de hele serie (V30, V30pro) 5G zal ondersteunen.

Camera Martix

Hoewel 5G-ondersteuning zich zal vertalen in een stijging van de prijs.
Verwacht wordt dat de Honor V30-serie met indrukwekkende camera’s zal komen. Er is gemeld dat de serie de eerste zal zijn met de zogenaamde “Camera Matrix” -technologie, een nieuw algoritme.

Dit is eigenlijk niet de eerste keer dat we de naam tegenkomen omdat Huawei in juli een handelsmerkaanvraag voor Camera Matrix en Cine Lens heeft ingediend. Cine Lens of liever gezegd, een 40MP ultrawide Cine Camera verscheen enkele maanden na de indiening op de Huawei Mate 30 Pro. Deze camera is verantwoordelijk voor het vermogen van de Mate 30 Pro om ultrabrede video’s in 4K met 60 frames per seconde op te nemen en is ook verantwoordelijk voor de slow-motion opname van 7680 fps.

De Mate 30 Pro staat momenteel bovenaan de lijst met telefoons van DxOMark met de beste cameraprestaties. Als Camera Matrix zo goed is als wordt gerapporteerd, zien we mogelijk de Honor V30 of Honor V30 Pro vechten om de kroon.


Er is gemeld dat de Honor V30 een punch hole LCD-scherm met een verversingssnelheid van 90Hz zal hebben. De batterij heeft naar verwachting een 4000 mAh-batterij met ondersteuning voor 22,5 W snel opladen, terwijl de Honor V30 Pro ondersteuning biedt voor 40 W bekabeld snel opladen en 15 W draadloos snel opladen. De primaire camera op beide telefoons is gemeld als een 60MP-sensor.

We verwachten dat de Honor V30 ook wel naar Nederland gaat komen, maar dat is nog niet bevestigd door Honor Nederland.
Dus het is nog even afwachten.

Bron: gizmochina

2 gedachten over “HONOR V30 komt 26 November, in China.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: