HONOR Router 4 gelanceerd in China voor $55 (€50)

We hebben net de Honor magic 4 series gepresenteerd gekregen in europa. Maar HONOR heeft in de nieuwste ontwikkeling een nieuwe router op zijn thuismarkt China gelanceerd

Honor Router 4 Pro.

Het product kost 399 yuan (~ $ 63) op de Chinese markt, maar het bedrijf biedt een korting van 50 yuan voor een beperkte tijd, wat de prijs van de Honor Router 4 Pro op 349 yuan brengt, wat ongeveer €50 is.

De Honor Router 4 Pro ondersteunt dual-band gelijktijdige 3000Mbps high-speed draadloos en een nieuwe generatie Wi-Fi 6-technologie . Het apparaat heeft 256 MB RAM en ondersteunt toegang tot maximaal 256 apparaten. Het heeft ook ondersteuning voor MU-MIMO-technologie en OFDMA-technologie voor gelijktijdige verzending van gegevens voor meerdere gebruikers.

De router wordt aangedreven door Qualcomm CPU+NPU SoC en de NPU zorgt onafhankelijk voor het doorsturen van gegevens, wat zorgt voor een stabielere high-speed ervaring in high-speed transmissie en multi-user access scenario’s. Het maakt gebruik van een krachtige onafhankelijke signaalversterker, die gemakkelijk een oppervlakte van 200 vierkante meter kan bestrijken.

Het combineert de 2,4 GHz en 5 GHz dual-band en selecteert vervolgens intelligent de meest geschikte frequentieband voor de gebruiker. De 5GHz-band heeft de voorkeur voor korte afstanden, met hoge snelheid en lage latentie, terwijl de 2,4GHz-band de voorkeur heeft voor lange afstanden, maar biedt een bredere dekking en maakt eenvoudig netwerken voor IoT-apparaten mogelijk .

Het bedrijf zegt dat de Honor Route 4 Pro Al-herkenning gebruikt voor games en een speciale versnelling uitvoert om ervoor te zorgen dat de game-gegevens eerst worden doorgestuurd, de latentie verminderen en de verbindings stabiliteit verbeteren.

De Honor Router 4 Pro is uitgerust met een volledige Gigabit Ethernet-poort en ondersteunt blinde invoeging van de netwerkpoort. Het ondersteunt ook de NFC-functie met een one-touch-verbindingsfunctie om snel verbinding te maken met wifi.

bron: Gizmochina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: