Traffic Bot

HONOR opent zijn eerste distributiecentrum in Mexico

HONOR in Mexico

Het is de eerste keer dat HONOR een distributiecentrum van dit type heeft geopend, waar een groot aantal apparaten en toekomstige merk lanceringen zullen worden ondergebracht.

Met deze opening bevestigt het merk zijn toewijding aan de Mexicaanse markt en toont het zijn groei in termen van zakelijke behoeften, gedreven door de vraag van de consument naar het product.

Het nieuwe centrum, gevestigd in Cuautitlán Izcalli, in de staat Mexico , zal HONOR in staat stellen zijn levering logistiek te verbeteren om de efficiëntie te verhogen en betere diensten te bieden aan zowel de eindgebruiker als zijn zakelijke partners.

“De opening van dit distributiecentrum kwam op een belangrijk moment voor HONOR, aangezien we volwassen worden op de Mexicaanse markt na de lancering van iconische apparaten zoals de HONOR MagicBook-serie, HONOR Band 6 en de onlangs aangekondigde HONOR Earbuds 2 Lite.”

Misael Vázquez, Vice President of Sales bij HONOR México.

Evenzo toont HONOR een duidelijk doel, namelijk het bieden van een complete ervaring, met zijn producten met de nieuwste technologieën en zijn logistieke diensten en tegelijkertijd diep geworteld om in de nabije toekomst een leider te zijn in de segmenten smartphones, tablets, wearables, pc’s en vele andere.

Dit is de eerste van een reeks projecten die het merk eind 2021 zal ontwikkelen, in afwachting van nieuwe verrassingen volgend jaar.

Een van de belangrijkste strategieën van HONOR is het bouwen van een compleet ecosysteem genaamd 1+ 8+ N, en daarmee het belangrijkste distributiecentrum voor het begin van een nieuw tijdperk voor het nieuwe HONOR.

“Qua business en groei hebben we in Mexico in een paar maanden tijd bereikt wat we in zeven jaar niet hebben gedaan. Om deze reden wil het merk omnichannelsales promoten, zowel in fysieke kanalen als in e-commerce en de beste ervaringen en producten aan onze consumenten en klanten,”

Misael Vázquez, Vice President of Sales voor HONOR México.

Bron: Zec van global community

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: