Traffic Bot

HONOR Magic V – Q&A met George Zhao

Net na de lancering van HONOR Magic V in China, gaf George Zhao een interview aan de media dat de meeste van onze twijfels wegnam!

Vraag:
Magic V-conferentie begon met Magic UI 6, betekent dit dat het softwaresysteem in de toekomst een focus zal zijn?

Antwoord:
Met de ontwikkeling van mobiele telefoons van vandaag, zijn toepassingen voor alle scenario’s de focus bij het creëren van een consumenten ervaring. AI-systeem is een richting voor de toekomst van HONOR en de richting van Magic Live wordt nog niet gebruikt door fabrikanten.

Van pc’s tot mobiele telefoons tot IoT, de besturingssystemen van iedereen zijn niet verbonden, we willen gewoon de Magic Live intelligente engine gebruiken om deze verschillende besturingssysteemplatforms te openen en een systeemoverschrijdende OS-ervaring te bereiken. We moeten het in verschillende scenario’s plaatsen om de beste ervaring in de Chinese internetomgeving te creëren.

Vraag:
In 2022 zal de markt voor opvouwbare schermen naar verwachting de 20 miljoen eenheden overschrijden, betekent dit dat het een buigpunt van volwassenheid?

Antwoord:
Ja, deze keer is onze slogan om het opvouwbare scherm echt het tijdperk van het belangrijkste consumentenapparaat te laten betreden en de mening te veranderen dat het opvouwbarescherm voorheen slechts een innovatief product was.

Allereerst is de keuze van Magic V interne en externe schermen volledig onder de knie. het buitenste scherm is 21:9, het binnenste scherm is 10:9, 7,9 inch, die allemaal kunnen worden beschouwd als de gouden maat. Ten tweede moeten het besturingssysteem, de ervaring van interne en externe schermsamenwerking worden gecombineerd, wat vereist dat het besturingssysteem grote veranderingen aanbrengt, dus gebruiken we de Magic Live intelligente engine om te identificeren en te voorspellen wat de consument wil ervaren, zodat de mobiele telefoon kan van tevoren worden klaargemaakt.

vraag:
Wat voor product is een normale opvouwbare telefoon? Is de waarde van vouwproducten in 2022 inclusief? Op basis van consumentenanalyse en -onderzoek komt 50% van de gebruiker van het buitenste scherm – ik denk dat dit aantal conservatiever is en zou moeten zijn hoger. Willen we vouwen om het vouwen, of worden we gedefinieerd door een standaard rechte telefoon?

Antwoord:
Op basis van deze logica en dit oordeel is het R&D-team van mening dat het, of het nu wordt gecombineerd of uitgebreid om mobiele telefoons met een groot scherm te maken, zo goed mogelijk moet aansluiten bij de behoeften van de consument.

We hopen dat een mobiele telefoon multifunctioneel kan worden gebruikt om 1+12 te bereiken, en we gaan naar dit doel toe. Onder deze beperkingen moeten we het licht en dun doen, we hebben ook rekening gehouden met het beste gevoel van de grip, wat onze bottom line is. Magic V is het eerste opvouwbare scherm in 2022 en ik denk dat het dit jaar zeker het concept van zowel interne als externe schermen zal leiden en zal worden toegepast in verschillende opvouwbare ontwerpen.

Vraag:
Welke voorwaarden zijn vereist om telefoons met een vouwscherm vanuit een niche de massamarkt te laten betreden? Wat is de basis voor de prijsbepaling?

Antwoord:
De prijsstelling van Magic V is voldoende om zijn ervaring op de belangrijkste markt te brengen. Deze prijs is inderdaad erg aantrekkelijk, wat een product zou moeten zijn dat dit jaar geen tegenstander heeft. Opvouwbare schermen hebben alle elementen van het werkpaard tijdperk, inclusief prijs.

Vraag:
Het opvouwbare scherm is dit jaar erg levendig, hoeveel zal de markt hebben? Iedereen zal onvermijdelijk de verschillen met Huawei vergelijken, en wat is het verschil tussen hen en HarmonyOS?

Antwoord:
Het is moeilijk te zeggen hoeveel dit jaar, maar we zijn ervan overtuigd dat Magic V een tijdje niet zal kunnen concurreren. Hoe meer vrienden erbij komen, hoe sneller de ontwikkeling zal zijn en natuurlijk heb je ook sterproducten zoals Mate X2 nodig om te leiden, en nu heeft Magic V ook dit doel.

Ons concept en HarmonyOS zijn niet hetzelfde, het beeld, de overgangsanimatie lijkt misschien een beetje op elkaar, maar de kern, de AI-evolutie van het idee, de absolutie van de verschillende mogelijkheden ligt al op een heel ander gebied. we zijn ervan overtuigd dat het toekomstige HONOR-systeem met de internetomgeving van China de beste ervaring zal opleveren.

Vraag:
Als vlaggenschipproduct zijn de beeldspecificaties van de Magic V deze keer niet bijzonder sterk, waarom?

Antwoord:
Dit is nog steeds een kwestie van afwegingen in productontwerp. als alle beste specificaties worden samengevoegd, zoals periscoop, dan is de eenzijdige dikte moeilijk te garanderen en kunnen we de gelijke dikte en dunheid van beide zijden niet doen. Om een ​​vlaggenschip te zijn, moeten we ons best doen wat consumenten het meest nodig hebben. Als de impact van een specificatie te groot is, moeten we afwegingen maken.

Vraag:
Hoe weeg ik de nieuwe smartwatch, 8-kanaals sensor en het dunne en lichte ontwerp? Wat is de evolutionaire route van HONOR smartphones?

Antwoord:
Elk product moet zijn kenmerken en definities hebben en voordat we verwachtten dat het horloge veel zou doen, maar vaker is dit een pseudo-vereiste.

Het moet de onvervangbare functies van andere producten oplossen, zoals sportgezondheid is een belangrijke richting en de menselijke hartslag moet nauwkeurig zijn, wat een van de meest kritieke functies van smartwatches is. We doen 8-kanaals hartslag detectie, dat wil zeggen, om de functies zoals hartslag en training te optimaliseren, wat in de toekomst het kernpunt is van zijn volledige functionaliteit.

In de toekomstige ontwikkelingsrichting van HONOR zal het horloge niet worden gemaakt in een product zoals een kleine mobiele telefoon. Bij het verzenden van een WeChat-bericht is de invoer alleen al een enorm obstakel.

Vraag:
Hoe is de Magic V bevoorraad? Is er een verkoopdoel? Opvouwbare scherm naar het tijdperk van het hoofdapparaat, is de industriële ketting klaar?

Antwoord:
Vlak na de persconferentie was er al veel nieuws om de goederen aan te dringen. Deze keer zouden de goederen erg krap moeten zijn, we hopen nog steeds meer mensen te laten kopen, te overwegen of de pre-sale-methode te gebruiken, en we zullen ook de productie opvoeren.

Doel? Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Opvouwbaar cherm als nieuwe vorm, als innovatief product, kan gebruikt zijn om identiteit te tonen. vandaag willen we de consumenten vertellen dat het vouwscherm niet langer een test van het waterproduct is, het toekomstige vouwscherm en de mobiele telefoon met rechte boord zullen een parallelle ontwikkeling op lange termijn zijn. opvouwbare ontwikkelingssnelheid zal onze verbeelding te boven gaan.

Ik denk dat 2022 een jaar is van enorme snelle uitbreiding van de opvouwbare scherm markt.

Vraag:
Hoe lang duurt de ontwikkelingscyclus van Magic V en wanneer is de voorbereiding begonnen?

Antwoord:
De reden dat het eerste opvouwbaar scherm zo dun en zo licht was, was dat we een Ph.D. deskundige die er heel goed in was en het goed deed. Maar het maken van een product is een systeemproject en het scharnier is slechts een van de belangrijkste punten.

We hebben hierin enorm geïnvesteerd en begin 2021, wanneer het bevoorradingsprobleem nog niet helemaal is opgelost, is het onderzoek en de ontwikkeling van opvouwbare schermen gestart.

We zijn pas echt begonnen nadat we zelfstandig uitkwamen, en de scharnierleverancier die we kozen was totaal anders dan vroeger.

Deze productinvestering is erg groot, gelijk aan een ander vlaggenschip van Magic 3-niveau, maar de voltooiing van dit werk zal een grote hulp zijn voor de toekomstige serie-ontwikkeling van opvouwbare schermproducten.

Vraag:
In het afgelopen jaar betreden binnenlandse (china) merken de high-end markt, maar de resultaten zijn niet groot, Apple is de grootste begunstigde, wat vindt u van dit probleem?

Antwoord:
De reden waarom we het over Magic Live hebben, is dat we er veel vertrouwen in hebben om het te vergelijken met iOS.

Dit omvat veel van ons werk op laag niveau, iOS is erg soepel en we hebben het na 3 jaar gedaan, het verouderingspercentage ligt binnen 5%. We hopen dat het in de toekomst geen algemeen besturingssysteem zal zijn, maar een gepersonaliseerd besturingssysteem, en dat we onze eigen doelen en plannen moeten hebben voor elke vaardigheids module.

2022 is het openingsjaar van onze wetenschappelijke en technologische innovatie en strijd, en de toekomstige kracht zal steeds krachtiger worden wanneer we op een nuchtere manier terugkeren naar fundamenteel onderzoek en ontwikkeling. De richting moet nauwkeurig zijn, gebaseerd op de kern mogelijkheden, en de rest is om sneller te rennen dan wie dan ook.

Vraag:
Waarom kiezen om het debuut van de nieuwe Snapdragon 8 op de Magic V te plaatsen?

Antwoord:
We denken niet veel na over wat we moeten beginnen, we denken dat zolang elk product goed is gedaan, consumenten er naar uit zullen blijven kijken. In de toekomst zullen we een voordeel blijven hebben bij het aanpassen van de chip, zoals de Snapdragon 888 die we tot de beste hebben geoptimaliseerd. Met de nieuwe Snapdragon 8 krijgen we het laatste, maar het zal ook het best geoptimaliseerd zijn. Er zijn ook communicatie, computationele fotografie en meer.

Vraag:
De vouw van de Magic V is niet al te perfect, is er een kosten overweging?

Antwoord:
UTG-glas is goed, maar de prestaties van de val zijn niet al te best. We hebben het smalste in het scharnier bereikt, wat tot de meest perfecte balans van de oplossing behoort. De toekomst kan niet gegarandeerd volledig kreukvrij zijn, tenzij het heel dik wordt gedaan. Zolang er genoeg licht en dun is om een ​​normale mobiele telefoon te gebruiken, zou het probleem van kreuken verwaarloosbaar moeten zijn.

Vraag:
Is het after-sales-systeem voor de mobiele telefoon met opvouwbaar scherm gegarandeerd?

Antwoord:
We zijn al heel lang bezig met het voorbereiden van het servicesysteem en sommige servicesystemen worden nog steeds gedeeld met Huawei, dus de ervaring met onderhoud is nog steeds erg rijk.

Vraag:
Hoe high-end HONOR 2022 te doen?

Antwoord:
Ten eerste blijft de hardware evolueren, de volgende generatie van het vlaggenschip van het scherts bord is Magic 4. ten tweede, de ontwikkeling van het ecosysteem. De derde is software. High-end ontwikkeling gebeurt niet van de ene op de andere dag.

Vraag:
Wat is nu de verhouding tussen online en offline? Hoe wordt het kanaal ingericht?

Antwoord:
In 2021 gaat de offline vooruitgang relatief snel, goed voor 70%.

HONOR is een merk van online tot offline en het traditionele zendermerk is nog steeds onvergelijkbaar. in 2022 zullen we onze zenders verder laten zinken.

Vraag:
Zijn er plannen om naar Huawei te gaan?

Antwoord:
Het plan van Huawei vertelt me ​​niets, en ik weet niet waar Huawei heen zal gaan. Net uit de onafhankelijke komen zal zeker een tijdje samenvallen, en nu zijn de producten die we zien het resultaat van de inspanningen van ons R & D-team en ingenieurs. Alle kamerschermcomponenten en -technologieën die we vandaag zien, zijn door ons ontwikkeld, en Magic Live is ook onze richting.

We hebben niet het probleem om ergens naar toe te gaan, en het kernvermogen van HONOR moet op zijn eigen fundament worden gebouwd. We zijn niet het verlengstuk van wie het ook is, we eren onszelf.

Bron: Reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: