Honor Magic Fold met 8″ scherm

Er is weer nieuws gelekt over de HONOR Magic Fold. De HONOR telefoon die uit te klappen is. We hebben al eerder geschreven over het toestel (zie hier)

Volgens berichten bereidt HONOR een groot apparaat voor dat, wanneer het uitgevouwen is, gemakkelijk een tablet kan vervangen. In het bijzonder zal het flexibele paneel 8 inch diagonaal zijn. Aan de buitenkant van de behuizing zal een 6,5-inch scherm te vinden zijn.

Het flexibele display is naar verluidt besteld bij het Chinese bedrijf BOE. Het ontwikkelt momenteel geavanceerd ultradun glas om dergelijke apparaten te beschermen tegen schade tijdens dagelijks gebruik

Wat we dank en afgaande op de eerder gepubliceerde gegevens bereidt Honor een smartphone voorin de vorm van een boek met een flexibel paneel dat in het lichaam kan worden gevouwen. Andere kenmerken van het toestel kennen we nog niet.

Eerder verscheen op de website van de China’s National Intellectual Property Administration (CNIPA) informatie dat HONOR de handelsmerken HonllMagic Fold en HonorMagic Flip had geregistreerd. Het hierboven beschreven apparaat kan debuteren onder de naam Honor Magic Fold. De Honor Magic Flip wordt de naam voor de aankomende clamshell-smartphone.

Als er meer nieuws is dan laten we dat jullie weten.

Bron: chischina en Twitter

 

Een gedachte over “Honor Magic Fold met 8″ scherm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: