HONOR Magic 3 komt 12 augustus 2021

Zojuist meer info over de global conferentie van 12 augustus binnen gekregen!

HONOR Magic3-serie 5G
BEYOND EPIC,

De afgelopen 8 maanden waren een tijd van grote verandering voor HONOR, en HONOR nodigt ons uit  voor de wereldwijde lancering van de HONOR Magic3-serie.
Ik hoop dat je op 12 augustus 2021 online bij ons kunt komen, terwijl ik je een aantal belangrijke updates over HONOR geef, en je laat zien hoe ons team onze missie om verder te gaan heeft omarmd en onze nieuwste benchmark voor innovatief ontwerp en technologie heeft gecreëerd.

Verder is er een promo/teaser video verschenen:

 

Wanneer en waar:

12 augustus 2021 om 12:30 uur BST (UK time)

Locatie: www.hihonor.com/global (en grote streaming-sites)

Geruchten over de HONOR Magic 3

Magic 3-serie heeft de codenaam Elizabeth. Volgens de leaker kan een van de telefoons in de serie een 6,76-inch OLED-scherm hebben. Er is ons verteld dat het scherm een ​​dubbel geperforeerd ontwerp en een 2772 x 1344 QHD + schermresolutie zal hebben, hoewel er geen woord is over de verversingssnelheid van het scherm. Informatie over de camerahardware en batterijcapaciteit is niet bekend, maar het lek zegt dat de telefoon 66W/100W bedraad snel opladen en 50W draadloos opladen ondersteunt.

Volgens betrouwbare Huawei en Honor tipster @RODENT950 zal de nieuwe serie (codenaam Elizabeth) bestaan ​​uit drie toestellen met modelnummers ELZ-AN00, ELZ-AN10, ELZ-AN20.

We denken dat de HONOR magic 3 een onder het scherm selfiecamera heeft ( zie dit bericht)

#ForTheHonorFan #BeyondEpic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: