Honor maakt GPU Turbo update uitrol bekent

Niet zo heel lang geleden presenteerde Honor de Honor Play. Zoals eerder vermeld niet zo heel noemenswaardig. Mits dat dit toestel over een snufje techniek bezit waardoor dit wel eens een top toestel kan worden.

De Honor Play beschikt namelijk over een technologie gemaand GPU Turbo… deze software technologie zou de verwerkings- rendement met 60 % verhogen en de batterij zou het 30% langer uithouden.

 

GPU Turbo

Geen hardware maar software

Het mooiste van deze nieuwe GPU Turbo technologie is dat deze zich niet in het hardware maar in het software gedeelte van het toestel bevindt. Dat wil zeggen dat er door een OTA (on the air) update eenvoudig deze technologie ook naar andere toestellen doorgestuurd kan worden.

Via gizchina kunnen we vernemen dat Huawei, waaronder Honor valt een schema heeft vrijgegeven waarin de toestellen vermeld staan die de update mogen verwachten. In deze lijst staan niet alleen toestellen van het merk Huawei, maar ook zien we Honor toestellen voorbij komen.

He Gang, president  van Huawei mobiele telefoonafdeling sprak op de CES Asia in Shanghai waar hij de tijdlijn bekend maakte voor de GPU Turbo updates. Volgens zijn verklaring krijgt de Huawei Mate 10 serie deze update als eerste.

Volgens de verklaring van He Gang mag de Honor V10 eind juni de update tegemoet zien.

in juli de Honor 10, en in augustus is de Honor 10, Honor 7x aan de beurt.

oktober is de maand waarin de Honor 9 en de Honor V9 de update zullen zien en alle andere Honor toestellen die de update ontvangen zullen deze in november of later op hun toestel zien.

 

 

%d bloggers liken dit: