Honor lanceert de Watch GS Pro en Watch ES

Vandaag heeft Honor tijdens hun persconferentie op de IFA een tweetal nieuwe smartwatches gelanceerd. Het gaat hierbij om de Watch GS Pro en de Watch ES. Beide smartwatches zullen onderscheid maken door de opbouw en waarop ze gericht zijn. Zo is de Watch GS Pro meer gericht op de avonturier en buitensporter. De Watch ES is daarentegen meer gericht op fitness en gezondheid.

Watch GS Pro

De Watch GS Pro wordt geleverd met een rond 1.39 inch AMOLED-scherm met een maximale resolutie van 454 x 454 pixels. De schermranden zijn opgetrokken uit RVS terwijl de behuizing weer is opgetrokken uit polycarbonaat. Het ruige uiterlijk van de Watch GS Pro wordt nogmaals benadrukt door een certificaat. Zo heeft de smartwatch maar liefst 14 verschillende certificaten ontvangen voor onder meer temperatuurbestendig, schokbestendig en waterbestendig.

Met deze Watch GS Pro richt Honor zich juist op de avonturiers en de buitensporters. Geen enkele sport wordt buiten schot gelaten met dit model dankzij de vele certificaten. De smartwatch kan zelf als navigatiemiddel gebruikt worden voor wandelaars.

In de Watch GS Pro zijn een 100-tal workouts opgenomen die je kunt gebruiken tijdens deze activiteiten. Zo kun je ook tijdens het sporten jouw hartritme in de gaten houden. Je kunt ook het zuurstof in jouw bloed monitoren.

Om dit alles werkend te houden is de Watch GS Pro voorzien van de Kirin A1 chipset. Honor zal adverteren met een standby-tijd van 25 dagen. Hierbij gaat de fabrikant er wel van uit dat je er vrijwel niets mee doet. Wanneer je de smartwatch intensief gebruikt zal de accu ongeveer 48 uur werken. Via Bluetooth 5.1 kun je ook connectie maken met de smartphone.

De Watch GS Pro zal in de voorverkoop gaan per 7 september. Je hebt dan de keuze uit de kleuren camo blue, charcoal black en marl white. De adviesprijs is € 250,=, maar wanneer je een pre-order plaatst kun je nog eens € 50,= besparen. Op deze manier wordt dit model wel heel erg aantrekkelijk.

Watch ES

De nieuwe Watch ES is meer de traditionele smartwatch zoals wij deze kennen. Zo wordt dit model geleverd met een vierkant 1.64 inch AMOLED-scherm met een maximale resolutie van 456 x 280 pixels. Er is daarnaast een Always-On functionaliteit, widgets die aangepast kunnen worden en kunnen de ‘Watch Faces’ vrij aangepast worden.

De Watch ES is juist meer voor diegene die aan fitness doen. Zo is het model standaard voorzien van 12 work-outs. Net als bij de Watch GS Pro kun je ook op deze smartwatch jouw hartritme en zuurstofgehalte meten.

De accu in dit model heeft een standby-tijd van 10 dagen. Je kunt de Watch ES weer razendsnel opladen dankzij de snellaadfunctie. Hierdoor is het model binnen een half uur weer voor 70% opgeladen.

Voor deze Watch ES geldt ook dat de pre-orders per 7 september geaccepteerd zullen worden. De adviesprijs ligt op € 100,=. Hierbij heb je de keuze uit de kleuren zwart, wit en roze. Wanneer je hem in de pre-order besteld heb je de keuze uit € 20,= korting of  Honor’s Sport Bluetooth Earphones gratis geleverd.

Honor Watch aanschaffen!

Dat kan vanaf 7 september klik op de onderstaande plaatjes!

 

Een gedachte over “Honor lanceert de Watch GS Pro en Watch ES

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: