HONOR kondigt strategisch partnerschap met Microsoft

[Shenzhen, China, 16 september] HONOR, een toonaangevende wereldwijde leverancier van slimme apparaten, heeft vandaag aangekondigd dat het de strategische samenwerking met Microsoft op zijn nieuwe hoofdkantoor in Shenzhen zal uitbreiden.

Tijdens de ondertekening ceremonie werd aangekondigd dat HONOR en Microsoft nauw zullen samenwerken om baanbrekende AI en eind apparaten te ontwikkelen en toekomstgerichte technologie strategieën te creëren, waarmee uiteindelijk de ‘1+8+N’-strategie van HONOR wereldwijd wordt ondersteund. HONOR kondigde ook de lancering aan van HONOR MagicBook V 14, een van ’s werelds eerste laptops waarop Microsoft Windows 11 vooraf is geïnstalleerd.

HONOR kondigt strategisch partnerschap met Microsoft aan om slimme en geïntegreerde technologische oplossingen te ontwikkelen om consumenten ervaringen naadloos te verbeteren

George Zhao, CEO van Honor Device Co., Ltd., zei tijdens de ondertekening ceremonie: “HONOR streeft naar een consumentgerichte benadering en het ontwikkelen van de beste producten voor onze gebruikers. Met een sterk geloof in openheid, samenwerking en innovatie, zullen we nauw samenwerken met onze wereldwijde supply chain-partners in de hele industrie om een ​​product ervaring van wereldklasse te creëren met onze technologische capaciteiten, markt inzichten en R&D-innovaties. HONOR en Microsoft zullen onze strategische samenwerking blijven versterken en oplossingen ontwikkelen die verschillende software- en hardware technologieën kunnen bevatten voor verschillende gebruikers scenario’s. We zijn ervan overtuigd dat HONOR en Microsoft samen in staat zullen zijn om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen eindapparaten en de ecologie voor alle scenario’s om een ​​nieuwe intelligente wereld voor iedereen te creëren.”

Corporate Vice President en Voorzitter en CEO van Microsoft GCR Dr. Hou Yang zei: “In het tijdperk van het nieuwe normaal versnellen alle delen van de wereld en alle lagen van de bevolking de digitale transformatie. Met de opkomst van hybride werk en ambient intelligence verwachten klanten meer gemak, veiligheid en betere interactie van hun mobiele computerapparatuur, systemen en applicaties, zowel voor werk als thuis. Microsoft hoopt de geïntegreerde ontwikkeling van software- en hardware-intelligentie te versnellen door onze strategische samenwerking met HONOR voortdurend te verdiepen en uit te breiden, om rijkere ervaringen aan eindgebruikers te bieden en om in Azië geboren innovaties naar de wereld te brengen door gebruik te maken van Microsoft Azure.”

Tijdens de aanstaande HONOR Smart Life-productlancering op 26 september, lanceert HONOR zijn MagicBook V 14, een van de eerste laptops met het nieuwe Windows 11-besturingssysteem. Met meer geavanceerde mogelijkheden op het gebied van software- en hardware-integratie, naast de gerichte aanpassingen en upgrades om een ​​betere Windows 11-ervaring te creëren, is HONOR in staat om het potentieel van het nieuwe besturingssysteem te maximaliseren.

Microsoft, een van de jarenlange technologie- en zakenpartners van HONOR, behoorde tot de eerste groep leveranciers die met HONOR samenwerkte nadat het bedrijf volledig onafhankelijk was geworden. Sinds december 2020 gebruikt HONOR Windows 10 als officieel wereldwijd besturingssysteem. De HONOR MagicBook Pro is uitgerust met Windows 10 en werd sinds de officiële lancering erkend als de “Best of IFA 2020” door acht internationale mediatitels, waaronder Tech Radar, Wired en Expert Review. De MagicBook Pro was ook het best verkochte product in meer dan 20 markten, waaronder China, Rusland, het VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Maleisië.

De enorme kansen die de ecologie voor alle scenario’s met zich meebrengt, hebben veel merken aangetrokken om verschillende oplossingen voor consumenten te introduceren bij het nastreven van onderling verbonden levens. Erkennend dat consumenten tegenwoordig “slimme en naadloze” technologische oplossingen verwachten in alle aspecten van hun leven – of het nu voor werk, entertainment, reizen, enz. is, introduceerde HONOR zijn “1+8+N”-strategie voor alle scenario’s om producten te ontwikkelen die het leven van gebruikers verbeteren door gebruikers in staat te stellen te genieten van een geïntegreerde en naadloze ervaring, door te focussen op AI en smartphones als de kern van het platform, terwijl andere verbonden producten worden ontwikkeld, zoals notebooks, slimme schermen, tablets, wearables, TW Stereo-hoofdtelefoons en routers .

HONOR kondigt strategisch partnerschap met Microsoft aan om slimme en geïntegreerde technologische oplossingen te ontwikkelen om consumenten ervaringen naadloos te verbeteren

HONOR zal de cloud computing en AI-technologie van Microsoft integreren in zijn producten en diensten, zoals zijn YOYO intelligente assistent, samenwerkings tools, AI-reisassistent, hulpprogramma’s en vertaaldiensten. Dit eindresultaat zal gebruikers van smartphones, laptops, tablets, smart screens, wearables en audioproducten een meer verrijkende en slimmere AI-ervaring bieden.

In de toekomst zullen zowel HONOR als Microsoft de toekomstige mogelijkheden van de integratie van Windows en Android blijven onderzoeken om de ecosysteemervaring te verbeteren voor nog meer gebruikersscenario’s en ervaringen, zoals samenwerking op de werkplek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: