Traffic Bot

Honor band 5 review, de ideale fitnesstracker

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Honor de Honor band 5 gepresenteerd.

Deze opvolger van de Honor band 4 heeft uiterlijk geen grote veranderingen. De band heeft 0,95 inch Amoled scherm met een resolutie van 240 x 120 pixels. Wij mochten na de presentatie een Honor band 5 meenemen om deze te gaan testen.

Een fitnesstracker voor iedereen

De tijd dat wij de Honor band 5 hebben gedragen kwamen wij er achter dat deze band niet alleen voor de sporters onder ons is. De Honor band 5 registreert veel meer dan sporten als hardlopen en zwemmen, want de band 5 is waterdicht tot wel 50 meter. Ook je slaapritme en een gewone wandeling worden bijgehouden door de Honor band 5. Maar wil je toch nog net even verder gaan dan is de Honor band 5 ook ideaal voor jou. Want de band kan ook het zuurstofgehalte van je bloed meten en het tonen van je hartslag is ook geen probleem.

De Honor band 5 houd uiteraard ook de gewone dagelijkse dingen voor je bij. Zo registreert de band 5 elke stap die gemaakt wordt en is elke morgen te zien hoe je slaapritme die nacht is geweest. Want de Honor band 5 herkent meerdere slaapritmes. Dit alles is duidelijk terug te zien op de Huawei health applicatie die je kan downloaden uit de app-store, of zelfs al op je smartphone staat geïnstalleerd.

Via de Honor band 5 een foto maken

Één van de leuke functies die Honor op de band 5 heeft toegevoegd is de functie waarmee je via de Honor band 5 een foto kan maken op je smartphone. Als namelijk de camerafunctie op je smartphone is geactiveerd en je bent nog binnen het bluetooth bereik van beide toestellen kan je de Honor band 5 een opdracht geven om een foto te maken.

Uiteraard is het ontvangen van berichten op de band 5 geen probleem. Het afrekenen van artikelen in een winkel is afhankelijk van het model Honor band 5 waarvoor je gekozen hebt. Er zijn namelijk meerdere versies te bestellen, waaronder ook het model met die NFC ondersteund en er dus kan worden afgerekend in winkels.

Honor beloofd je dat de Honor band 5 ruim 14 dagen met één keer opladen moet kunnen volhouden, nu is dat in ons geval niet van toepassing. Na 12 dagen gebruik geeft de band 5 aan dat er toch wel nodig moet worden opgeladen willen we er nog gebruik van maken.

Verder beschikt de Honor band 5 over veel meer handige functies waaronder ’telefoon vinder’. Deze functie op de band kan een signaal naar je telefoon sturen zodat je kan horen waar je telefoon zich bevindt.

Bestellen via HiHonor

De Honor band 5 is nu te bestellen via Honor’s eigen Nederlandse webwinkel die deze week is geopend. De kleuren van de Honor band 5 die in Nederland te bestellen zijn, Blauw, Zwart en roze. De Honor band 5 kost in Honor’s eigen webwinkel 29,90 euro en is op dit nog niet beschikbaar.

Een gedachte over “Honor band 5 review, de ideale fitnesstracker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: