HONOR 70 te koop bij Belsimpel

De geruchten waren al een beetje gaande. Maar HONOR is terug op de Nederlandse markt.

Te koop in Nederland

We kunnen met blijdschap melden dat de nieuwste HONOR 70 te koop is in Nederland en wel bij Belsimpel.

De 128gb versie kost €549 en de 256gb versie kost €599.

Tijdelijk met een review actie van 50euro korting, moet je natuurlijk wel een review op de website van Belsimpel schrijven. De voorwaarden zijn vermeld op de website van Belsimpel.

De HONOR 70 is beschikbaar in de kleuren groen en zwart. De zilveren versie is alleen beschikbaar in de 256gb versie

Klik op de onderstaande plaatjes om naar de website van Belsimpel te gaan.

Specificaties

We weten dat HONOR 70 een mid-to-high-end smartphone is die deel uitmaakt van de HONOR-numerieke serie en de blockbuster HONOR 50 vervangt die de terugkeer van HONOR op de wereldwijde markten markeerde.

Zoals altijd, uniek en karakteristiek design: Crystal Silver met briljante diamantstructuur, Midnight Black zeer glanzend zwart, Emerald Green satijngroen. Dubbele achterring voor de cameramodule met daarin de gloednieuwe 54MP Sony IMX 800-sensor voor ultrascherpe foto’s in alle lichtomstandigheden. Frontaal een klein gaatje voor de 32MP Ultra Clarity selfie cam.

Het HONOR 70-display van de smartphone is een dubbel gebogen 6,67-inch OLED met volledig zicht: een groot, helder en schitterend scherm, dat dankzij de dubbele kromming een uitstekende bediening mogelijk maakt.

Deze HONOR 70 is aanwezig in twee geheugenverlagingen: 8/128 en 8/256, maar met de HONOR Ram Turbo-technologie is er een toename van 2 GB RAM ten koste van het fysieke geheugen.

De motor van de HONOR 70 is de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G, slechts een kleine krachtsprong in vergelijking met de HONOR 50. Met de SD778G Plus 5G heb je topprestaties maar met een beperkt verbruik.

Aan de batterijzijde hebben we een 4800mAh LiPo en HONOR 70 ondersteunt de bekabelde 66W HONOR SuperCharge. Er is geen draadloos opladen, maar omgekeerd opladen is actief.

Unboxing

 

En wat vind je ervan?

Ga jij hem kopen?

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: