Traffic Bot

HONOR 70 komt 30 mei, met een goede camera

Na de wereldwijde lancering van het vlaggenschip Magic4 Pro vorige week, heeft Honor zijn aandacht gericht op de volgende generatie in zijn zeer succesvolle nummer reeks. De Honor 70-serie wordt op 30 mei aangekondigd en we kregen zelfs een kijkje in een van de nieuwe modellen.

In de achterkant is een ruitpatroon geëtst dat licht vanuit verschillende hoeken reflecteert. Maar als je goed kijkt, zie je de markeringen van de ongewone camera.

De hoofdmodule zal een 54MP-sensor hebben, die vrij groot zal zijn (1/1.49″) en zal achter een f/1.9-lens zitten. Dat is nogal een ongebruikelijke resolutie – sommige geruchten beweren dat dit een nieuwe van Sony is.

 

Wat de video niet onthult, is hoeveel nieuwe apparaten er zullen zijn. Het gerucht gaat dat er drie zullen zijn , Honor 70, 70 Pro en 70 Pro+, en dat ze respectievelijk Snapdragon 7 Gen 1, Dimensity 8100 en Dimensity 9000-chipsets zullen gebruiken.

Hoe dan ook, hier is nog een blik op het aankomende Honor 70-model. Het is in handen van acteur Simon Gong, die de wereldwijde woordvoerder van de serie zal zijn.

Even terug naar de camerasensoren, Digital Chat Station beweerde dat de enorme 1/1,1 “Sony IMX800-sensor (50 MP) zijn debuut zal maken met de Honor 70-serie. Als dat waar is, is het vrijwel zeker gereserveerd voor het Pro+-model, dus de telefoon in de video en foto hierboven is de Honor 70 of 70 Pro. Dat is natuurlijk slechts speculatie, maar zo’n grote première zal waarschijnlijk worden geplaagd, dus houd ons in de gaten voor officiële details.

 

Bron: gsmarena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: