HONOR 70 gebruikt als eerste de Sony’s next-gen IMX800 sensor

Met teasers, houdt HONOR zich niet in om meer te onthullen over zijn volgende mega-lancering –
met nu een bevestigde naam HONOR 70 om bekendheid te maken in de wereldwijde markt.

De nieuwste vlaggenschipversie van HONOR zal Sony’s IMX800 Super Sensing-hoofdcamera bevatten, bestaande uit 50 MP die de ultragroothoek- en macrocamera’s verdubbelt – naast een 2 MP dieptesensor.
Er zijn voorbeeldopnamen te zien om een professioneel niveau van smartphonefotografie aan te geven.

HONOR 70 gebruikt als eerste de Sony’s next-gen IMX800 sensor

HONOR is geen onbekende als het gaat om geavanceerde technologie en de HONOR 70 bewijst precies dat, want hij zal binnenkort zijn debuut maken als ‘s werelds eerste smartphone met de IMX800-sensor.
Komt met de cijfers, een 1/1.49 sensor en een grotere aperture van f/1.9 is een teken van wat komen gaat en brengt ultrafotografie naar nieuwe hoogten.
In vergelijking met de IMX766 die vaak wordt gebruikt door mainstream vlaggenschepen, heeft de IMX800 die is ingebouwd in de HONOR 70 het dynamisch bereik met 23% verhoogd, waarmee hij zijn voorganger versloeg op het gebied van helderheid, kwaliteit en prestaties bij weinig licht.
Smartphone-fotografen waren sterk afhankelijk van camerasensoren, nu de HONOR 70 de fotografieprestaties naar een hoger niveau tilt vanwege de lage nacht-, tegenlicht- en nachtopnames.

Fotografie bij weinig licht en tegenlicht Supreme

Met de HONOR als de eerste smartphone die is uitgerust met Sony’s IMX800 Super Sensing Camera, zijn fotografieprestaties veel te verwachten.
Dankzij de gerenommeerde sensor is opnamen bij weinig licht nu een helderdere foto met minder ruis, wat een algehele prestatie geeft aan een smartphone-snapshot.
Fotovoorbeelden toonden aan dat de HONOR 70 zelfs in een scène met tegenlicht de instellingen bij weinig licht als een kampioen aankan, door de juiste details van de achtergrond te geven zonder overbelichting, terwijl de rijke details van de algehele sfeer behouden blijven.

Ultrabrede camera voor een groter gezichtspunt

De andere hoofdcamera heeft 50 MP met een ultragroothoeklens van 122 graden, die tegelijkertijd een macro-opname van 2,5 cm ondersteunt.
Dit maakt de HONOR 70 een zeldzame vondst met zo’n cameravoordeel en met dezelfde prijsklasse.
De fotovoorbeelden onthulden de opnamen onder een hoek, waarbij de HONOR 70 weinig tot geen vervorming vertoonde onder de 50 hoge megapixels, met precies de juiste hoeveelheid kleur- en helderheidsregeling.
Wat macro betreft, schakelt de HONOR 70 op intelligente wijze over wanneer hij te dicht bij een onderwerp komt, waardoor heldere, scherpe opnamen op korte afstand mogelijk zijn.

 

Nu de HONOR 70 een upgrade naar fotografie heeft ondergaan, is er meer om enthousiast over te zijn, aangezien HONOR meer onthult over wat komen gaat.
Met een zeer intelligent beeldverwerkingsplatform – HONOR Image Engine die elke fotografie-opname zal verblinden, is de HONOR 70 er een om te aanschouwen via de IMX800-hoofdcamera.

Bron: REDDIT richbug7 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: