HONOR 50 komt er aan!

De nieuwe HONOR 50 was te zien op de Milan Fashion Week in Italië

De fotograaf en videomaker Simone Pollastri gaf ons grappige tips om de meest glamoureuze foto’s ooit te maken met HONOR 50

Het meest verwachte moment in de mode heeft de straten van Milaan gevuld en de langverwachte Fashion Week heeft, zoals altijd, gezorgd voor iconische momenten en futuristische looks! Van 21 tot 27 september 2021 was Milaan zelfs het perfecte podium om nieuwe trends en de langverwachte collecties van de beste Italiaanse ontwerpers te ontdekken ; een bijeenkomst gewijd aan mode en streetstyle, evenals een symbool van wedergeboorte en terugkeer naar de normaliteit.

HONOR was de hoofdrolspeler bij de preview van HONOR 50 die Simone Pollastri trouw vergezelde tijdens de hectische shots van de Milan Fashion Week , tussen de ene modeshow en de andere, en niet alleen de stijliconen vereeuwigde, maar ook de meest interessante looks. Simone, geboren in 1998, vertegenwoordigt het embleem van een generatie “altijd in beweging”, jongens en meisjes die de vaak ongrijpbare momenten van hun leven willen vastleggen door de lenzen van hun smartphones. HONOR 50 is in die zin de perfecte bondgenoot voor het maken van elk type inhoud, van video tot fotografie , en voor de vloggers van morgen.

Wie is Simone Pollastri?

Simone Pollastri, videomaker en fotograaf, met een surfervibes-charme en een street-urban-look, heeft zijn ervaring met HONOR 50 verdiept tijdens deze hectische Milan Fashion Week. Hieronder enkele antwoorden en vragen over moderne fotografie.

Hoe je elk moment vastlegt met de hoge prestaties van HONOR 50, tijdens Milan Fashion Week

“Na twee jaar zijn we eindelijk weer normaal: Milan Fashion Week markeert een echte herstart voor mijn sector – het gevoel is opwindend en stimulerend. In deze dagen was het noodzakelijk om te weten hoe je het moment moest grijpen, de mooiste momenten vastlegde… Ik gebruik meestal zware en omvangrijke apparatuur, de resultaten zijn uitstekend, maar ik besef dat het belangrijk is om je gemakkelijk te kunnen verplaatsen om vast te leggen elk beeld nog sneller. Met HONOR 50 vond ik mezelf heel goed in deze zin: het apparaat is extreem licht en tegelijkertijd zeer presterend; dankzij de camera kon ik uitstekende resultaten behalen met een enkele telefoon. Dat gezegd hebbende, kan ik zeggen dat de toekomst juist in deze tools ligt, de afbeeldingen en video’s zijn van hoge kwaliteit en raken professionele inhoud”.

HONOR 50 is uitgerust met een 32MP camera aan de voorkant. Met een kijkhoek van 90° kun je met de camera aan de voorkant meerdere mensen en landschappen tegelijk vastleggen. Dankzij de AI-verwerkingsmogelijkheden van het apparaat kunnen zelfs in de nachtmodus hoogwaardige selfie-foto’s worden gemaakt. De HONOR 50 beschikt ook over een hoofdcamera van 108 MP met een 1/1,52″-sensor, die een ultrahoge resolutie tot 12032×9024 levert. Hij ondersteunt ook 10x digitale zoom voor foto’s en 6x zoom voor video’s, zodat gebruikers kunnen fotograferen vanaf een geweldige De HONOR 50 is een eerbetoon aan de reflexcamera met dubbele lens en heeft een Dual Ring-ontwerp dat bestaat uit twee concentrische cirkels. De bovenste ring bevat de 108 MP hoofdcamera, terwijl de onderste ring bestaat uit drie extra lenzen, waaronder een 8 MP groothoeklens. -hoekcamera, een 2MP Bokeh-camera en een 2MP macrocamera. Geïnspireerd door de klassieke ringontwerpen van luxe sieradenmerken, gebruikt de HONOR 50-serie hetzelfde klassieke en tijdloze ringontwerp rond de camera. Dit iconische ontwerp weerspiegelt de esthetiek van de HONOR 50, omdat het streeft naar ongeëvenaarde schoonheid. Verkrijgbaar in Midnight Black, Emerald Green, Frost Crystal en HONOR Code, HONOR 50 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de stijlbewuste gebruikers van vandaag.

De Dual View-opnamemodus: ongelooflijke beelden en innovatieve functies binnen het bereik van een vlogger

“Er zijn verschillende functies die ik leuk vond aan de HONOR 50, maar misschien wel de meest innovatieve is de Dual View-modus waarmee je video’s kunt maken door de twee camera’s, zowel de achterste als de voorste, tegelijkertijd te activeren. Op deze manier wordt het “vastleggen van het moment” nog eenvoudiger en bovendien is het niet nodig om te veel camera’s of opnametools mee te nemen. Het zou interessant zijn om deze functie ook in de sport te kunnen benutten, alsof het een realtime actiecamera is”.

HONOR 50 brengt een revolutie teweeg in het leven van vlogliefhebbers. Dankzij Dual-View-opname (voor en achter) kunnen gebruikers in feite schakelen tussen de camera aan de voor- en achterzijde – terwijl ze video-inhoud opnemen – maar ook gelijktijdig met beide camera’s opnemen. Hierdoor leg je elk moment vast en bekijk je het in realtime. Daarnaast introduceert HONOR 50 een gloednieuwe gebruikersinterface voor het opnemen van video’s, waarmee u alle opnames en procedures op één enkele, eenvoudige en overzichtelijke manier kunt voltooien, waardoor professionals en enthousiastelingen optimaal worden ondersteund.

Groothoek en Slow Motion voor geavanceerde opnamen en opnamen

“De camera is echt state-of-the-art en de opnamen zijn professioneel. Een functie die ik vooral leuk vond, is de Slow Motion-modus. Ik werk veel in de postproductie en het vertraagde beeld is een trend die niet zou moeten Ik heb gemerkt dat de frames en afbeeldingen die met slow motion zijn gemaakt helemaal niet korrelig zijn, integendeel, ze zijn vloeiend, en dit stelt de gebruiker in staat om elk klein detail en elke beweging van de te fotograferen onderwerpen vast te leggen. Ik had ook de mogelijkheid om de groothoekmodus uit te proberen, een essentiële functie voor liefhebbers van modefoto’s, het stelt je in staat om foto’s te maken door het onderwerp in een interessante situatie en omgeving te plaatsen. Dit is ook een trend in de modesector “.

De HONOR 50 is uitgerust met een 8 MP groothoekcamera met een kijkhoek van 112 ° en een diafragma van F2.2, waarmee gebruikers gemakkelijker en gemakkelijker bredere beelden kunnen vastleggen. Ondersteund door gespecialiseerde correctietechnologie, minimaliseert de groothoekcamera perspectiefvervorming om zoveel mogelijk details vast te leggen. Slow Motion en Fast Motion: deze modus stelt gebruikers in staat om slow motion-effecten of fast motion-effecten vast te leggen, waardoor nieuwe en unieke elementen voor video-inhoud worden gecreëerd.

Tips voor een premium shot met HONOR 50

“Mijn idee van een perfecte opname is gebaseerd op het omzetten van digitaal naar analoog, maar vaak kan ik de 35mm niet meenemen, dus postproductiewerk. Er zijn enkele instellingen die me helpen om de afbeeldingen meer op het “vintage” model te laten lijken: in dit geval zoom ik graag in om een ​​korrel te creëren die herinnert aan de opnamen uit het verleden, werkend met belichting en experimenterend met een perfecte lichtcontext voor een patina esthetisch zeer interessant. De laatste tijd gebruik ik ook graag het groothoekeffect, ook aanwezig in HONOR 50, ik vind het cool, vooral op modegebied – ik raad altijd aan om deze modus te gebruiken door te profiteren van de omgeving die het onderwerp omlijst”.

Origineel bericht door @ Dionisio van de Italiaanse HONOR Community; foto’s door HONOR Italia, Simone Pollastri, Virginia Varinelli.

Een Duitse fan vertelde ons dat de HONOR 50 op 27 Oktober in de hihonor webwinkel ligt. We hopen dat dit voor alle Europese landen is.

Als we de officiële datum weten horen jullie dat natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: