Het scherm van de HONOR magic 4 komt niet van Samsung

De HONOR Magic4-serie werd deze maandag onthuld.
Zoals de meeste premium telefoons op de markt, pronken ook de HONOR magic 4 en 4 pro met OLED-schermen met hoge verversingssnelheid en LTPO-technologie.
In tegenstelling tot de restzijn de paneelleveranciers echter anders.

Geen Samsung display

Volgens Ross Young , CEO van DSCC (Display Supply Chain Consultants), worden de LTPO-displays van de HONOR Magic4-serie geleverd door BOE en Visionox .

Voor de onwetende krijgen alle andere smartphones op de markt met een LTPO-scherm hun schermen van Samsung Display.

Dit betekent dat de HONOR Magic4 en de HONOR Magic4 Pro ‘s werelds eerste smartphones zijn met LTPO-schermen van andere leveranciers dan Samsung Display.
Bovendien zijn deze panelen zowel HDR10+ als IMAX Enhanced-gecertificeerd (alleen China) en ondersteunen ze 1920Hz PWM-dimmen.

Wat de specificaties betreft, meten de 10-bit 120Hz gebogen schermen op het duo dezelfde 6,81-inch en kunnen ze zo laag als 10Hz gaan.
Hun resoluties, beeldverhouding en scherm-tot-lichaamsverhouding zijn echter verschillend.

Resoluties

Het scherm van HONOR magic 4 heeft een resolutie van 1224 x 2664 pixels, een beeldverhouding van 19,59:9 en een scherm-tot-lichaam verhouding van 94,2%.
Voor de HONOR magic 4 pro versie zijn deze getallen 1312 × 2848 pixels, 19,54:9 en 93,5%.

De wijzigingen in de specificaties zijn waarschijnlijk te wijten aan de verschillende uitsparingen voor de camera’s aan de voorzijde.
De Magic4 heeft een gecentreerd perforatiegat voor zijn enkele camera, terwijl de Magic4 Pro een pilvormig gat aan de linker bovenkant heeft voor zijn dubbele camera’s.

Bron: Gizmochina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: