Health app problemen

Update 26/12/2021:
Bij problemen download de Petal gezondheid app deze is hier te vinden in de google playstore
Het kan zijn dat als je de huawei gezondheid app al reeds geinstalleerd heb dat je die eerst moet verwijden, daar na kan je Petal gezondheid downloaden!!

 

de Health of Gezondheid app!

De Huawei Health App is de centrale app waarmee je veel Huawei en Honor smartbanden en smartwatches en sommige toestellen van andere merken kunt beheren en besturen.

Ik krijg vaak de vraag of de Huawei-apparaten die de Health-app ondersteunt ook gebruikt kunnen worden op apparaten van derden van Samsung, Xiaomi, Oppo, etc., of ik krijg te horen dat er problemen zijn met het gebruik ervan.

Dus waar moet ik op letten zodat de Health App ook goed werkt op apparaten van derden?

Om ervoor te zorgen dat de Health App up-to-date blijft en ook de meeste functies op uw apparaten van derden biedt, heeft de app (in veel gevallen) Huawei Mobile Services nodig.

Met deze 3 stappen kunt u de meeste problemen die ik ken oplossen:

1) Installeer de Huawei App Gallery
https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162

2) Installeer vervolgens de Huawei Mobile Services (HMS) via de Huawei AppGallery
https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C10132067

3) Installeer de Health App op uw smartphone die niet van HONOR / Huawei is
https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C10414141

 

Nu zou u geen problemen moeten hebben om wijzerplaten op uw wearable te installeren via de Huawei Health-app, apps van derden te gebruiken, taalpakketten te downloaden, uw Huawei-apparaten te vinden om te installeren en meer.

OPMERKING:

Zo nu en dan, zelfs met een correcte installatie, loopt het laden van de taalpakketten vast – zelfs met Huawei-apparaten gebeurt dit. Dit kan worden verholpen door een beetje geduld te hebben of de Huawei Health-app opnieuw te starten. Het probleem is bekend en zou in een van de volgende updates moeten worden verholpen.

Als je nog steeds andere problemen hebt, neem dan gewoon contact met ons op hier in de comments, of rechtstreeks bij Huawei-ondersteuning.

Van maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 (gesloten op feestdagen) kunt je ze telefonisch bereiken op 0800 9188 of gebruik maken van de live chat, die je hier kunt bereiken: https://consumer.huawei.com/nl/support/contact-us/

Thanks Mike for sharing the info!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: