Fortnite Honor Guard-outfit voor de Honor View 20 nog niet te claimen

<update 28/3>  check hier de nieuwe methode
#UPDATE 25/2/2019 De skin is beschikbaar
#UPDATE 28/2/2019 Er zijn wat problemen we houden jullie op de hoogte, hou social media en deze website in de gaten voor updates
<update 9/3> Nog even geduld

Speciaal voor de Honor View 20 is Honor een samenwerking met Epicgames aangegaan. De makers van onder andere het populaire spel Fortnite hebben samen met Honor een Honor Guard-outfit ontworpen welke exclusief en alleen voor mensen die een Honor View 20 hebben aangeschaft is te claimen.

 

Fortnite skin

In het spel kunnen gamers hun action figuur naar eigen wens aanpassen. Zo heeft honor nu haar eigen gratis Honor skin waarmee gamers in het spel los kunnen gaan.

Honor skin laat even opzich wachten

Klanten die een Honor View 20 hebben aangeschaft kunnen met het serienummer welke op de doos staat waarin van het toestel de Honor skin claimen. Hoe je  je eigen Honor skin kan claimen lees je verderop.

Maar de laatste dagen lezen wij op op diverse fora dat het claimen van de Honor skin niet werkt en dat is natuurlijk erg jammer. Wij van Honorfan.nl hebben Honor om een verklaring gevraagd waarop wij tot op moment van schrijven nog geen reactie hebben ontvangen.

Op het Instagram account van HonorEU kunnen wij lezen dat dat er naarstig naar een oplossing gezocht wordt, en dat het claimen van je Honor skin van af 25 februari weer zou moeten lukken.

 

Honor skin

 

Hoe claim ik mijn Honor Guard-outfit?

In een paar stappen kan je je eigen Honor Guard-outfit claimen. Daarvoor heb je nodig het serienummer van je Honor View 20, en een Huawei ID die je waarschijnlijk al hebt aangemaakt op je Honor toestel. Mocht je nog geen Huawei ID hebben aangemaakt ga je naar instellingen op het toestel, daar staat bovenaan je Huawei ID. Of je kan hier er een aanmaken.

  1. Ga naar deze pagina van HiHonor.
  2. Log in met je Huawei ID.
  3. Voer het serienummer van je Honor View 20 toestel in.

That’s all………

Denk erom dat je je Honor Guard-outfit pas vanaf 25 februari kan claimen.

#Honormyworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: