de HONOR VS uit elkaar gehaald.

Bron: Facebook, Jose Mendes

HONOR en beroemde youtuber Zack Nelson onthult de HONOR Magic vs.

HONOR onthult voor het eerst de binnenkant van de nieuwe opvouwbare smartphone HONOR Magic vs, die op het punt staat te debuteren op de wereldmarkten op MWC 2023
Sterker nog, de nieuwe opvouwbare van HONOR heeft een sloop ondergaan door Zack Nelson van YouTube kanaal JerryRigEverything. Zie onderaan dit artikel voor de video!

De HONOR Magic vs, de nieuwste vlaggenschip smartphone van HONOR en de eerste opvouwbare die op internationale markten wordt gelanceerd, maakt gebruik van moderne vouwtechniek met een sterke focus op scharnierontwerp en engineering, waardoor de meerdere problemen die verband houden met opvouwbare 20 jaar geleden was scharnier technologie aanwezig in mobiele telefoons com het originele clamshell ontwerp.

Met de opkomst van smartphones verdween scharniertechnologie allang tot enkele jaren geleden toen opvouwbare smartphones op de wereldmarkten verscheen. Tussen de verschillende onderdelen van een opvouwbaar apparaat speelt het scharnier de belangrijkste rol omdat het het vermogen om het scherm te vouwen en uit te vouwen, de ruimte tussen de schermen wanneer het apparaat wordt opgevouwen, de duurzaamheid van het apparaat en de gebruikerservaring die het biedt.

HONOR heeft veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, waarbij de waterdruppelscharniertechnologie, een technologie die vaak door opvouwbare smartphones in de markt wordt gebruikt, omgetoverd tot een nieuwe benchmark voor de opvouwbare smartphones markt met zijn superlicht versnellingsloze scharnier en com één-stuk fusiebewerkingstechnologie, die debuteert in de HONOR Magic vs.

Revolutie van opvouwbare scharniertechnologie

HONOR heeft de vouwscharniertechnologie revolutioneerd en een verbeterde vormfactor door zijn toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. Traditioneel worden tandwielen gebruikt om schermrotatie mogelijk te maken, maar deze maken het apparaat zwaarder en dikker. Maakte com tot de eerste eendelige giettechniek van de industrie,
Het super lichtgewicht scharnier zonder tandwiel van HONOR Magic vs vermindert het aantal ondersteuningsstructuuronderdelen dat in het scharnier wordt gebruikt dramatisch van 92 naar 4, waardoor een lichtgewicht scharnier wordt gegarandeerd terwijl het Het scharnier van de HONOR Magic vs vouwt elegantie en heeft een gleufvrij ontwerp, waardoor een ander pijnpunt opgelost wordt dat andere competitieve opvouwbare smartphones op de markt nog moeten oplossen. Door geen splitjes te laten zien wanneer het apparaat wordt opgevouwen, geeft het ontwerp het apparaat niet alleen een premium look maar maakt het ook dunner.
HONOR heeft ten volle gebruik gemaakt van de extra ruimte die de kleinere scharnier biedt en de HONOR Magic vs voorzien van 5.000mAh batterijen, de hoogste capaciteit ooit gezien op een opvouwbare smartphone.

Licht in gewicht

Het ontwikkelen van een lichtgewicht en dun scharnier is een van de grootste uitdagingen waar opvouwbare smartphonefabrikanten voor staan, maar tegelijkertijd is het ook een cruciaal gebied waar producenten zich op richten
Een ander pijnpunt dat gepaard gaat met opvouwbare telefoons is gewicht. Met een voortdurende inzet voor scharnierinnovatie en met het doel om de beste gebruikerservaring te bieden, heeft HONOR’s onderzoek- en ontwikkelingsteam vertrouwd op actuele, moderne technologieën om ervoor te zorgen dat het HONOR Magic vs scharnier lichtgewicht is.
Een van de redenen waarom HONOR Magic vs zo licht is, is het vakkundig ontworpen scharnier, gemaakt van een speciaal polymeermateriaal van lucht- en ruimtevaartkwaliteit dat 62 procent lichter is dan veelgebruikte metalen Het gebruik van dit ultralichte materiaal, dat veel gebruikt wordt voor onderzeese pijpleidingen en ruimtevaartuigen, is een bewijs van de inzet van EER voor kwaliteit.

Het scharnier gebruikt veel minder componenten dan zijn voorganger, slechts 4 vergeleken met 92 in zijn HONOR Magic V tegenhanger, waardoor het gewicht van het apparaat verder wordt verminderd. Met deze grote innovatie elimineert HONOR 88 componenten uit het complexe traditionele scharnierontwerp dat door andere opvouwbare smartphones wordt gebruikt, waardoor de HONOR Magic vs uitzonderlijk dun en licht is. Als je nog een niveau van designinnovatie toevoegt om het gewicht van het apparaat te verminderen, gebruikt HONOR een zeldzame aardmagnesiumlegering, 34 procent lichter dan de aluminiumlegering die wordt gebruikt door de meeste opvouwbare smartphones op de markt vandaag, voor het buitenste schermframe om het ideale gewicht van HONOR Vs meet slechts 12,9mm dik wanneer ze opgevouwen zijn en weegt slechts 267g.

Verbeterde levensduur

Het behoud van een duurzame levenscyclus blijft een belangrijk probleem voor opvouwbare schermen. Smartphone-fabrikanten investeren steeds meer in onderzoek en ontwikkeling, maar problemen die verband houden met scharnierkwetsbaarheid, bubbels, krassen op het scherm, etc. , volharden. blijf volharden.
Ondanks dat je extreem lichtgewicht kent, staat EER garant voor een lange productlevensduur.
De revolutionaire super lichtgewicht gearless technologie van HONOR Magic Vs is al maanden ontwikkeld door het HONOR R&D team. Na het testen van de scharniercom-materialen variërend van metalen zoals aluminium, staal en titanium tot niet-metallische materialen zoals koolstofvezel en kunststoffen, besloot HONOR om een polymeermateriaal van lucht- en ruimtevaartkwaliteit te gebruiken om de functionaliteit en sterkte van het scharnier
Met een hoog smeltpunt heeft het polymerisch materiaal van lucht- en ruimtevaartkwaliteit hoge verwerkingsbehoeften. Om dit probleem op te lossen heeft HONOR de mal opnieuw ontworpen en vernieuwde apparatuur gebruikt, zoals het hot runner systeem en koelsysteem. EER verdubbelde ook de nabehandelingsprocessen om de gladheid van het materiaal te waarborgen.
Om het scharnier een stevige en veilige structuur te geven, werden de componenten op micrometrische precisie gemonteerd. Dankzij het tandwielloze ontwerp ondersteunt elk deel van het scharnier de belasting gelijk en gelijkmatig terwijl het apparaat wordt opgevouwen en uitgeklapt, waardoor de mogelijkheid dat onderdelen tijdens gebruik loskomen, wordt minimaliseerd.
HONOR Magic vs heeft de TÜV Rheinland-test gehaald om meer dan 400.000 vouwen te weerstaan, wat overeenkomt met meer dan tien jaar gebruik com 100 vouwen per dag.

HONOR Magic Vs is vanwege zijn uitzonderlijke duurzaamheid een aantrekkelijke optie voor gebruikers over de hele wereld die op zoek zijn naar een betrouwbaar en krachtig opvouwbaar apparaat.

Bij deze link de teardown video , waarbij de batterij en het unieke design van het scharnier ontdekt worden.

#HONORMagicVs #UnleashthePowerofMagic #MWC23 HONOR

Thanks José for the message and Zag Nelson for the video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: