2022 overzicht van HONOR

Bron: gsmarena

Na een solide hersteljaar verdubbelde Honor zijn strategie om marktruimte in Europa en China terug te winnen met een sterke push van smartphones, tablets, laptops en draagbare apparaten.
HONOR bracht zijn eerste opvouwbare tablet uit met de
Magic V in China, die later werd gevolgd door de Magic Vs , die uiteindelijk zijn weg zal vinden naar markten buiten China. Honor Magic4 Pro was een van de vlaggenschipaanbiedingen met de meeste functies, terwijl de Honor 70 en Honor 80 de belangrijkste telefoons in het middensegment waren.

We kregen ook solide laptops, zoals de MagicBook 14 2022 , die indruk op ons maakte met zijn krachtige interne onderdelen en lichtgewicht ontwerp, terwijl het wearables-segment ook een aantal sterke inzendingen had met de Honor Watch GS 3 en Honor Earbuds 3 Pro .

Winnaar – HONOR Magic4 Pro

Honor ging helemaal uit met de Magic4 Pro, die tot nu toe de kroon spant als het meest premium vlaggenschip van het merk.
Het heeft alle toeters en bellen van een vlaggenschip uit 2022: een LTPO OLED-display met hoge verversingssnelheid en PWM-dimming, Snapdragon 8 Gen 1-chipset, veelzijdige camera’s waaronder een periscoopmodule en razendsnel 100 W bedraad en draadloos opladen.

Winnaars en verliezers: eerJe krijgt zelfs UWB-ondersteuning en een 3D ToF-sensor voor veilige gezichtsontgrendeling. Het is niet eenvoudig om een ​​smartphone met meer functies te vinden dan de Magic4 Pro en hoewel we enkele maanden moesten wachten voordat hij zijn internationale debuut maakte, was het wachten zeker de moeite waard.

Verliezer – HONOR 80

De Honor 80 is in november gelanceerd en bij nader inzien zie je dat er niet veel is veranderd ten opzichte van zijn voorganger.
Natuurlijk heeft de achterkant een nieuw ontwerp gekregen en is er een nieuwe 160 MP hoofdcamera en 256 GB basisopslag, maar de rest van de specificatiebladen is identiek aan de Honor 70.

Eer 80 en Eer 70 Eer 80 en Eer 70
Eer 80 en Eer 70

Een snelle specificatievergelijking tussen de Honor 70 en Honor 80 laat zien hoe weinig er is veranderd tussen de twee generaties.
Honor 80 is in feite dezelfde telefoon met een iets nieuwere Snapdragon 782G-chipset en een verbeterde 160MP-camera.
De nieuwere telefoon heeft ook een inferieure 8MP ultrabrede camera in vergelijking met de 50MP-module van de Honor 70 en wordt nog steeds geleverd met Android 12.

Winnaar – Honor Magic Vs

Honor Magic V heeft nooit zijn weg gevonden naar markten buiten China, wat jammer is, want het bood een robuust ontwerp met een scharnier waarmee de telefoon plat kon worden gesloten, terwijl de vouw in het midden veel minder prominent was dan bij concurrerende opvouwbare telefoons.
Gelukkig voor ons en voor opvouwbare liefhebbers over de hele wereld, zal de Magic Vs buiten China beschikbaar zijn, in tegenstelling tot zijn voorganger.

Eer magie versus Ultimate
Eer magie versus Ultimate

Magic Vs brengt alle geweldige functies van de Magic V samen met enkele leuke toevoegingen zoals een 3x telelenscamerasensor, een efficiëntere Snapdragon 8+ Gen 1-chipset en een grotere 5.000 mAh-batterij.
De nieuwere telefoon is ook lichter met 261 gram in vergelijking met de 288 gram van zijn voorganger en wordt geleverd in een nieuwe 8/256 GB instapvariant die begint bij CNY 7.500 in China ($ 1.050 / € 1.015).
Er is ook een optionele Magic Pen-stylusondersteuning, maar deze is alleen voor de Ultimate Edition-telefoon met 16 GB RAM.

Verliezer – HONOR 70 Europese prijzen

De Honor 70 is een geweldige telefoon uit het middensegment met een uitstekend OLED-scherm, een eersteklas ontwerp, een betrouwbare batterijduur en een bovengemiddelde camera-instelling.
Het enige probleem is dat het hier in Europa ongeveer € 500 kost, waardoor het in het vlaggenschip killer-segment wordt gepositioneerd, waar je veel meer waar voor je geld kunt krijgen.
Ter referentie: de Honor 70 werd gelanceerd tegen een basisprijs van CNY 2.699 (€ 365) in China, waarmee je 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte krijgt in vergelijking met 8/128 GB in Europa.

Winnaars en verliezers: eerDe vraagprijs voor de Honor 70 in Europa is simpelweg te hoog en schaadt echt zijn concurrentievermogen.
We hopen dat Honor de nieuwe Honor 80 met een verstandiger prijskaartje zal aanbieden zodra deze de Europese markten bereikt om de mislukte Honor 70-prijzen goed te maken.

Winnaar – MagicBook 14 2022

Honor MagicBook 14 2022 is een van de meest indrukwekkende laptops die dit jaar ter beoordeling door het kantoor van GSMerana is gekomen , gezien het compacte formaat en de krachtige interne onderdelen.
Het is een van de weinige 14-inch laptops met Intels 12-gen processors naast een speciale Nvidia RTX 2050 GPU, terwijl hij op het dikste punt slechts 17 mm meet.

Winnaars en verliezers: eerDe 75 Wh-batterij leverde een geweldig uithoudingsvermogen van de batterij in onze tests en de bouwkwaliteit was ook uitstekend met zijn aluminium chassis.
Voeg daarbij de uitstekende poortkeuze, de snelle USB-C 135 W USB-C SuperCharger-steen en het ruime 3:2-beeldscherm en je hebt een echte laptop die zowel werktaken als gamen aankan.

Wat vind jij van deze mening van GSMARENA, geef je mening in de comments
Helaas hebben we vernomen dat HONOR en een team in Nederland van HONOR er voorlopig nog niet in zit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: